Exbarátjával is hírbe hozták az énekesnőt: igazak a pletykák?
Nick Jonas neve is elhangzott a Miley Cyrus és vőlegénye szakításáról szóló pletykákban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a világ nem nyugszik bele, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth között mindössze egy egyszerű mosolyszünetről volt szó.

Nick Jonas
Miley Cyrus

Mikor az énekesnő ujjáról egy időre lekerült az eljegyzési gyűrű, különböző pletykák keltek szárnyra az vőlegény félrelépésével kapcsolatban. Ezt azóta megcáfolták, ám most Miley exe került a képbe.

Közös ebéd?

Megrázta a rajongókat, amikor a Disney álompárja, Nick Jonas és Miley Cyrus szakítottak. A történtek után sokan még fel sem ocsúdtak, az énekesnő már Liam Hemsworth oldalán mutatkozott, és nem sokkal később az eljegyzésükről szóltak a hírek.

Ám még tavaly is úgy tűnt, hogy a lánnyal ellentétben a Jonas Brothers énekese nem tudta túltenni magát a szakításon, és a szíve még mindig a volt barátnőjéhez húzza - ugyanis még egy dalt is írt a szerelméről és annak közelgő esküvőjéről, bár később tagadta, hogy Miley-nak szólna az alkotás.

A napokban szivárogtak ki olyan információk, hogy az ifjú Jonas és az egykori Hannah Montana megejtett egy közös ebédet, amíg Liam Ausztráliában tartózkodott. Még annak tudatában is, hogy a vőlegény félrelépéséről pletykáltak, találgatásokra adott okot, hogy Miley miért találkozik az exével, aki nagy valószínűség szerint még mindig érte epekedik.

Áldását adta rájuk

Nick Jonas azonban úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba, és elmondja, hányadán állnak Miley Cyrusszal. Egy interjúban kifejtette a véleményét a lány új kapcsolatáról, és az állítólagos ebédről is említést tett. Az énekes megcáfolta, hogy találkozott volna az exével. Állítása szerint ő is csak az internetről értesült arról, hogy állítólag együtt ebédeltek.

Nick elmondta, hogy már nem érez semmi mást Miley iránt, mint baráti szeretetet. A mai napig jó kapcsolatot ápolnak, de semmi többről nincs szó. Jonas áldását adja a Cyrus-Hemsworth esküvőre is, és azt kívánja a párnak, hogy legyen boldog életük egymás mellett. Vajon szívből jött a jókívánság?

Ezt is szeretjük