2 dolog, amit a legtöbben elsietnek a párkapcsolatban
Így mondj rá nemet!
Sokan kötelességtudatból teszik meg az alábbi két dolgot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lehetsz szerelmes, mint a nagyágyú, láthatod a szürkés-borús eget is rózsaszínnek, a saját érdekeidet nem kell feláldoznod egy pasi kedvéért.

Nemet mondani annak, akit szeretsz, kegyetlenül nehéz, de néha ez az egyetlen járható út. Ne félj jelezni, ha valami nem tetszik!

Csak egy csók, vagy mégsem?

Egy jól sikerült közös mozizás után hazakísér, ott álltok a kapuban, érzed, ahogy az arca egyre közelebb kerül az arcodhoz, már csak milliméterek választanak el attól, hogy elcsattanjon az a bizonyos első csók. Te valahogy egészen másképp képzelted el az elsőt!

Egyszerűen ez nem az a fiú, akinek odaajándékoznád életed első csókját. Már nem is érzed olyan ellenállhatatlanul vonzónak, lehengerlőnek a társaságát. Ha így érzel, nem kell megtenned, bátran utasítsd el a közeledését!

Az elsőre is nemet mondhatsz!

Az első és a sokadik szerelmi együttlétre is bármikor nemet mondhatsz, ha nem készültél még fel rá, vagy éppen nem vagy olyan állapotban lelkileg vagy testileg.

A nem mindig nemet jelent, egyáltalán nem kell megindokolnod a miértjét, csak merd kimondani, ha úgy érzed, ez az egyetlen lehetséges válasz!

Nemcsak a szexuális fejlődésedet hosszú távon befolyásoló első intim együttlét meghatározó, örökre szóló kellemetlen tapasztalatot szerezhetsz, ha akkor engedsz az intimitásnak, amikor egyetlen porcikád sem kívánja.

Azért sohase mondj igent, mert a barátnőid már mind túl vannak rajta. Az első alkalomnak, legyen szó csókról vagy szerelmi együttlétről, akkor kell megtörténnie, amikor te és a barátod is felkészültetek rá.

Ritkán, de előfordul, hogy te már túl lennél rajta, de a pasid még félénknek mutatkozik, és rendre kitér még a csók elől is. Légy vele türelmes, ne erőltesd a dolgot. Értsd meg az ő elutasítását is!

Ezt is szeretjük