Imádni való módon búcsúztatták a menhely legrégebbi lakóját: a kutya így lelt új otthonra

Videó is készült a pillanatról, ahogy a félénk kutya hosszú idő után elhagyja a menhelyet.

kutya-menhely-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sajnos még mindig rengeteg kutya kénytelen egy szerető, meleg otthon helyett az utcán vagy menhelyen élni, aminek az oka lehet az emberi felelőtlenség, a szándékos lemondás és a túlzásba vitt tenyésztés is.

Ezek a kutyák a menhelyeken csak arra várnak, hogy valaki befogadja őket, és ismét családra leljenek. Vannak azonban olyan jószágok, akiket félénk természetük miatt nem igazán kedvelnek a leendő gazdik, és inkább egy elevenebb, barátságosabb négylábút választanak. 

Így lett új otthona a félénk kutyának

Sajnos ez történt a Big Mac névre hallgató kutyával is, aki  decemberben került a Tennessee-ben, Chattanooga városában található McKamey Állatközpontba. A barna keveréket azért hagyta hátra eredeti családja, mert nem volt rá idejük, és elköltöztek. Big Mac nagyon nehezen tudott alkalmazkodni a menhelyi élethez, félénk volt, és nem barátkozott sem a dolgozókkal, sem a többi kutyával, nagyon félt az idegenektől. Szerénysége a potenciális örökbefogadókra sem tett jó benyomást, így a menhely legrégebbi lakójává vált néhány hónap alatt.

Bár a kutya nem igazán engedett közel magához senkit, a menhely egyik alkalmazottjával mégis kivételt tett, olyannyira, hogy a lány haza is vitte magával, hogy megnézze, hogyan viselkedik Big Mac a többi háziállata társaságában. Meglepő módon a négylábú nagyon hamar beilleszkedett az új otthonába, így a menhely dolgozója úgy döntött, örökbe fogadja. Az állatközpont igazgatója, Lauren Mann elmondta, hogy bár Big Mac a személyzet kedvence volt, mégis nagyon örülnek, hogy ilyen sok idő után elhagyja az intézményt, hiszen tudják, hogy nagyon jó kezekben lesz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mielőtt Big Mac végre elindulhatott volna új otthonába, a személyzet egy kis kedvességgel készült számára a különleges alkalom miatt. A bejáratnál felsorakoztak, és vastapssal ünnepelték a menhely legrégebbi lakóját. A kutyán jól látszik az izgatottság, bár valószínűleg nem a neki tartott meglepetés, sokkal inkább az új otthona vidította fel ennyire. A róla készült videó imádni való, és megmutatja, hogy még a legfélénkebb állatok is megérdemlik a szeretetet és gondoskodást - nem véletlen, hogy már több mint  millióan megnézték.

Mit tesz egy árva állattal a szeretet és a gondoskodás? Előtte-utána fotókon a kutyák és cicák csodálatos átalakulásai

Megható képeken az árva állatok átalakulásai: rengeteget változtak a gazdik szeretetének és törődésének köszönhetően.

Mit tesz egy árva állattal a szeretet és a gondoskodás? Előtte-utána fotókon a kutyák és cicák csodálatos átalakulásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Borítókép forrása: McKamey Animal Center / Facebook)

Ezt is szeretjük