8 kedves fotó apukákról, akik soha nem akartak kisállatot: ma már a legjobb barátok

Ezek a kisállatok még a legkeményebb szíveket is meglágyították.

Apuka-kisállat barátság
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kisállattartás nagy felelősséggel és rengeteg teendővel jár, így mindenkinek érdemes jól átgondolnia a dolgot, mielőtt kutya vagy macska kerül a házhoz. Ezt a legtöbb esetben a családtagok alaposan átbeszélik, ám vannak, akik már az első pillanattól elzárkóznak még csak a gondolatától is.

Nem ritka, hogy az apukák ellenzik a legjobban, ha gyerekük egy új kisállatra vágyik, ám ha megérkezik az új családtag, az együtt töltött idő teljesen megváltoztatja a véleményüket, és igazi barátokká válnak.

Aranyos képeken az apukák és a háziállatok barátsága

Korábban ezek az apukák el sem tudták volna képzelni, hogy megosszák az otthonukat egy négylábú kedvenccel, és valószínűleg az „én házamba nem teheti be a lábát egy kutya” mondat is elhangzott a szájukból. Valahogy mégis megenyhültek, az idők folyamán pedig már szinte elválaszthatatlanok lettek kis barátaikkal, akiket úgy kényeztetnek, mint a gyerekeket.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük