Csak pár hónapot adtak a beteg kutyának, de rácáfolt az orvosok jóslatára: teljesítette gazdija egyik legnagyobb vágyát
A nagybeteg kutyusról és Kelsey-ről gyönyörű, megható képek készültek. Az eb az oltárhoz kísérte gazdiját.

beteg kutyus cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelsey, a fiatal nő egyetemista volt, amikor megmentette az akkor kétéves Kardit, a francia buldogot, aki egészen addig egy szaporítónál tengette életét egy kis ketrecben. A sokat szenvedett kutyus félénk volt, de új gazdija mellett szép lassan megnyílt, hiszen ő végre megmutatta neki, milyen is az igaz szeretet és a törődés.

Két együtt töltött év után azonban boldogságukat beárnyékolta az eb egészségi állapota. Az addig életvidám szőrmók négyéves korában lebénult a hátsó lábaira egy porckorongbetegség miatt, ezért gazdija egy speciális, rózsaszín kerekes szerkezettel ajándékozta meg, hogy ezután is olyan vidáman mozoghasson, mint korábban. 

A beteg kutyus ott lehetett gazdija esküvőjén

Bár hamar elsajátította, hogyan is használja az eszközt, balszerencséjük itt még nem ért véget. A kutyusnál 2020-ban húgyhólyagrákot diagnosztizáltak, és az orvosok azt jósolták, három vagy maximum hat hónapja lehet hátra. Kelsey teljesen összetört a hírtől, és ekkor jött rá, hogy Kardi valószínűleg nem lehet majd ott az esküvőjén. Egyik legnagyobb vágya volt, hogy a négylábú mellette legyen a nagy napon, kedvence pedig rácáfolt az orvosok jóslatára, és teljesítette gazdija álmát. Megható és gyönyörű képek készültek róluk.

Képek: Facebook.com/kartinkardi, mymodernmet.com.

Ezt is szeretjük