Esküvői fotó kutyával? 8 nem giccses ötlet, amit mutass meg a fotósnak
Nem muszáj a kutya fejére cilindert rakni az esküvői fotózás kedvéért.

eskuvoi-foto-ruha-kutya
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tüllszoknyába öltözött bulldogkislány az asztalon állva várja, hogy felszeljék az esküvő tortát, vele szemben a párja talpig szmokingban. Vagy épp puszilkodó csivavapár az oltár előtt, agyonsminkelt menyasszonnyal pózoló pudli. Mindenki látott már a felsoroltakhoz hasonló, giccses esküvői fotókat. 

Pedig nem kötelező belemenni ilyesmibe csak azért, mert szeretnétek, hogy kedvencetek is részt vegyen az esküvőn. Lehet sokkal aranyosabb képeket is készíteni, melyeken mindenki olvadozni fog, nem pedig nevetni.

Gyönyörű és cuki, kutyás esküvői fotók

A kutyás esküvői fotók esetében érdemes a természetességre helyezni a hangsúlyt, és felesleges az állatot olyan szituációba beleerőltetni, ami nagyon távol áll tőle. Az eredmény ugyanis ilyenkor sajnos nem éppen olyan lesz, ahogyan az ifjú pár fejében körvonalazódott. Ne feledd: a kevesebb néha több. Álláspontunkat a következő fotókkal szeretnénk alátámasztani: mutatunk néhány aranyos és kreatív ötletet arra az esetre, ha azt szeretnétek, hogy kedvencetek is kivegye a részét a nagy napból, és szerepeljen a fotókon. Ezek nem hatnak majd túlzásnak vagy viccesnek.

Ajánljuk olvasóink figyelmébe a  Berner 9 projekt weboldalát . A Berner 9 projekt a kiválasztásban nyújt segítséget, valamint felületet biztosít a tenyésztők legidősebb bernijeinek bemutatására, ezen példányok korával is igazolva az adott tenyésztő kutyáinak kiváló vérvonalát.
Ezt is szeretjük