Ez történik, ha a kutya etetési ideje másfél percet csúszik: vicces képeken az állatok legjobb reakciói

Sokszor drámaiak, furcsák és viccesek a háziállatok, de pont ettől olyan szerethetők.

állatok-reakciói-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy háziállattal soha nem unalmas az élet, főleg akkor, ha a kis kedvenc nem fél kimutatni tettekkel is, mi jár a fejében. Sok esetben - akárcsak az emberek - az állatok is nagyon erőteljes személyiséggel rendelkeznek, és őszintén kimutatják, ha valami bajuk vagy örömük van.

Szerencsére a gazdik számos alkalommal megörökítették ezeket a pillanatokat, a képek pedig nagyon viccesen megmutatják, milyen is az élet egy háziállattal: sokszor furcsa és érthetetlen helyzetekbe kerülnek, de pont ettől olyan szórakoztatóak és szeretnivalók.

Vicces képeken az állatok reakciói

Izgatottság, hiszti vagy éppen meglepettség: nemcsak az emberek élik meg az érzelmi hullámvasút különböző szintjeit, hanem az állatokból is kiválthatják ezeket a mindennapi élethelyzetek. Ezeken a szórakoztató fotókon megnézheted, milyen is, amikor a lehető legviccesebb módon reagálnak a körülöttük lévő világra.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük