Gyönyörű fotókon az állatok segítőkészsége: mindig ott vannak a nehéz pillanatokban

Ezek az állatok jól tudják, mennyit tud néha jelenteni egy kis segítség.

Gyönyörű fotókon az állatok segítőkészsége: mindig ott vannak a nehéz pillanatokban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az állatok és emberek kapcsolata ősidőkre visszanyúlik, és bár hagyományos értelemben nem tudunk kommunikálni velük, sokszor egy pillantásuk vagy tettük is elég, hogy megértsük őket. 

A segítőkészségükön is jól látszik, milyen melegszívű és kedves lények, és lehet, hogy néha rossz fát tesznek a tűzre, de ezekben a szép pillanatokban bebizonyítják, hogy ha kell, mindig készen állnak segíteni társaiknak vagy akár az embereknek is, hiszen kevés ennél nagyobb boldogság létezik számukra.

Képeken a gondoskodó állatok

Azt hihetnénk, hogy az állatok főként csak a saját kölykeikről tudnak gondoskodni, ám a képeket látva bebizonyosodik, hogy ez egyáltalán nincs így: van, hogy az embereknek segítenek jelenlétükkel és képességeikkel, de sokszor még a nagy kutya-macska ellentét is tévesnek bizonyul, hiszen a nehéz pillanatokban ott vannak egymás mellett, hogy támaszt nyújtsanak a másiknak. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Képek forrása: Reddit, Imgur)

Ezt is szeretjük