10 kutya, akik büszkén pózolnak kölykeik mellett: nagyon édesek ezek a képek

Csak úgy sugárzik az öröm és a büszkeség ezekről a képekről.

büszke-kutyák-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyermekáldás a világ egyik legcsodálatosabb dolga, így nem csoda, hogy az újdonsült anyukák szívesen viszik újszülött fotózásra gyermekeiket. Ám úgy tűnik, hogy nem csak az embereket tölti el hatalmas örömmel egy ilyen esemény.

Számos kutatás született már arról, hogy a kutyák hogyan tudják kifejezni érzéseiket és boldogságukat, azonban arról már kevesebb szó esik, hogyan is viselkednek, miután életet adtak kölykeiknek. A képek azonban mindent elmondanak az érzéseikről.

Cuki képek a büszke anyukákról

Az öröm és büszkeség csak úgy sugárzik a friss anyukákról készített fotókról, pedig hatványozottan nehéz helyzetben vannak: sokszor akár öt-hat izgő-mozgó kiskutyáról is kell gondoskodniuk úgy, hogy alig alszanak, de szerencsére sok gazdi rengeteget segít, hogy a kutyamamáknak könnyebb legyen. Az örömteli pillanatok azonban mindent feledtetnek, így hatalmas boldogságban mutatják meg legnagyobb kincseiket a világnak.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Reddit, Facebook, Imgur)

Ezt is szeretjük