Mi a baj ezzel a kutyával? 7 négylábú, akinek nem így kellene kinéznie

Mutatunk néhány egészen furcsán viselkedő, illetve kinéző négylábút.

fura-kutya-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akinek van kutyája, az tudja, hogy kedvenc négylábúink olykor egészen furcsa és szokatlan dolgokra képesek: füvet esznek, kergetik a saját farkukat, emberi lábujjakat nyalogatnak, néha meg egyenesen olyan, mintha szellemeket látnának.

Ha pedig valaki gyakran fotózza kedvencét, minden bizonnyal sikerült már az évek során néhány igazán különös fotót készítenie kutyájáról.

Mi a baj ezzel a kutyával?

Van, amelyik vizesen teljesen másként fest, mint száraz bundával. Sőt egyes fajták egészen másként néznek ki, mint bármelyik másik kutya. Meg olyan is akad, amelyik úgy fest, mintha egy pókkal keresztezték volna. Ha szeretnél egy jót nevetni, szeretettel ajánljuk a következő galériát.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük