Ilyen tökéletes kutyás csoportképeket is ritkán látni: a trénerekre hihetetlen módon hallgatnak az ebek

Akinek van kutyája, jól tudja, milyen embert próbáló elérni, hogy nyugton maradjon egyetlen fotó erejéig. Hát még akkor, ha egy falka kutyusról van szó!

Csoportképek kutyákról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Míg egyesek számára elképzelhetetlennek tűnik egy tucat ebet egyszerre irányítani, addig a Miamiban található Woofpack kiképzőközpont trénerei bebizonyították, hogy még különböző fajtájú kutyusokkal is elérhető, hogy tökéletes pózba vágják magukat a fotózásra.

Sandra és Jose, két tehetséges kutyatréner nemrég nyilvánosságra hozta eddigi legjobb "kutyakompozícióit", ahol a lelkes blökik változatos helyszíneken pózolnak büszkeségtől dagadó mellel és teljes mozdulatlansággal csoportképeiken.

Csoportképek kutyákról

- Otthonos környezetet biztosítunk az általunk kiképzett kutyák számára - nyilatkozták a trénerek a Bored Pandának. - A képek készítésénél az "ülj" és a "maradj" parancsot gyakoroljuk velük. Rendkívül fontos a kutyusoknak a gyakorlás, nem csak a helyes viselkedést tudják elsajátítani vele, hanem szorosabb köteléket alakít ki ember és állat között.

Számos változat létezik a kutyák kondicionálására, hogy bizonyos parancsokat végrehajtsanak. A legfontosabb a képzés közben kitapasztalni azt a fajtát, amivel az egyébként lelkes eb könnyedén megtanulhatja, amit meg akarsz neki tanítani - képeken látszik, milyen eredménnyel jártak az edzők.

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: woofpackmiami / Instagram, Woof Pack / Facebook, woofpackmiami, a képek felhasználását  Sandra Alvarez engedélyezte,  borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük