Ilyen tökéletes kutyás csoportképeket is ritkán látni: a trénerekre hihetetlen módon hallgatnak az ebek
Akinek van kutyája, jól tudja, milyen embert próbáló elérni, hogy nyugton maradjon egyetlen fotó erejéig. Hát még akkor, ha egy falka kutyusról van szó!

GettyImages-173483569
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg egyesek számára elképzelhetetlennek tűnik egy tucat ebet egyszerre irányítani, addig a Miamiban található Woofpack kiképzőközpont trénerei bebizonyították, hogy még különböző fajtájú kutyusokkal is elérhető, hogy tökéletes pózba vágják magukat a fotózásra.

Sandra és Jose, két tehetséges kutyatréner nemrég nyilvánosságra hozta eddigi legjobb "kutyakompozícióit", ahol a lelkes blökik változatos helyszíneken pózolnak büszkeségtől dagadó mellel és teljes mozdulatlansággal csoportképeiken.

Csoportképek kutyákról

- Otthonos környezetet biztosítunk az általunk kiképzett kutyák számára - nyilatkozták a trénerek a Bored Pandának. - A képek készítésénél az "ülj" és a "maradj" parancsot gyakoroljuk velük. Rendkívül fontos a kutyusoknak a gyakorlás, nem csak a helyes viselkedést tudják elsajátítani vele, hanem szorosabb köteléket alakít ki ember és állat között.

Számos változat létezik a kutyák kondicionálására, hogy bizonyos parancsokat végrehajtsanak. A legfontosabb a képzés közben kitapasztalni azt a fajtát, amivel az egyébként lelkes eb könnyedén megtanulhatja, amit meg akarsz neki tanítani - képeken látszik, milyen eredménnyel jártak az edzők.

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: woofpackmiami / Instagram, Woof Pack / Facebook, woofpackmiami, a képek felhasználását  Sandra Alvarez engedélyezte,  borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük