Egyetlen szótól teljesen lefagyott az aranyos németjuhász: a gazdája tréfálta meg
Az idős németjuhász korábbi munkájából adódóan bizonyos szavakra azonnal felkapja a fejét.

németjuhász
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dante nevű németjuhász Ausztráliában, Queensland tartományban él szeretett családjával, akik örökbe fogadták, miután a rendőrségtől nyugalmazták az idős ebet.

A hajdani drogkereső kutyáról gazdája nemrég egy videót készített, amit már több millióan megnéztek, amióta feltöltésre került. 

Dante, a nyugalmazott drogkereső kutya

Davey Rutherford, Dante gazdája szerint kutyája remekül megérti az angol szavakat. A felvételen hallatszik, ahogy a férfi felolvassa a bevásárlólistát, aminek a végébe belecsempészett egy szót, amire azonnal felkapta a dörzsölt ex-kábítószerkereső németjuhász a fejét. Még a nyelvét is elfelejtette behúzni, úgy meglepődött.

@daveywa

Sniffer dog knows English ##foryoupage ##dog ##foryourpage ##dog ##comedy ##fyp ##snifferdog

♬ original sound - Davey Rutherford

- Oké, tehát a bevásárlólistára került a kenyér, a tej, a tészta, a tojás, a majonéz és a kokain is... csak vicceltem! - Mondja a férfi a nyugalmazott rendőrkutyának. Pusztán le akarta tesztelni, mennyire emlékszik még a hívószakra, amikre munkája során is oda kellett figyelnie, és Dante átment a próbán.

Látszott, hogy a kutyus végig teljes nyugalommal hallgatta a felsorolást, egyedül csak a drog nevére kapta fel a fejét, és nézett kérdőn gazdájára. A vicces videót már közel 600 ezren kedvelték, és a szám napról napra növekszik. A legtöbbeknek Dante kétségbeesett arckifejezése tetszett, de a hozzászólásokban a kinn maradt kis nyelvecskéjére is sokan felhívták a figyelmet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azóta már több videót is megosztott a lelkes gazdi kutyájáról, aki mindig résen van, ha valami illegális szer kerül szóba. Attól függetlenül, hogy Davey Rutherford időnként megtréfálja kedvencét, teljes harmóniában élnek együtt, és az idős kutyával rendszeresen, és nagyokat szoktak játszani a közeli tengerparton.

Így néz ki egy agár és németjuhász keverék

Nem is akármilyen, hanem egy hatalmas orosz agár és németjuhász nászából született a különleges kinézetű kutyus.

(Kiemelt kép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük