A kutya elkezdte követni a nőt túrázás közben: nagyon megható, ahogy a történetük végződött
Irtó cuki, ahogy a nő és kutyája egymásra találtak.

kóbor-kutya-története-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lássuk be, kutyák nélkül valószínűleg nagyon üres lenne az élet, hiszen még a legrosszabb napot is feldobják határtalan szeretetükkel. A négylábú kedvencek tartása azonban rengeteg felelősséggel is jár, amit sajnos sokan nem tartanak szem előtt, és még mindig rengeteg kóbor állat tengeti a napjait az utcákon.

A felelős állattartásért harcoló szervezetek az állatok érdekében azt kérik, hogy ha valaki kutyát szeretne az otthonába, akkor vagy hivatásos tenyésztőtől vásárolja, vagy menhelyről fogadjon örökbe, hiszen nagyon sok a szaporító, akik a kedvencek állapota helyett a pénzre mennek, így őket semmiképp nem szabad támogatni. Nikki Delventhal története is igazolja, hogy egy kóbor kutya is lehet az ember legjobb barátja.

A hontalan kutya új otthonra lelt

Nikki Delventhal főként tartalomgyártással keresi a kenyerét, utazásairól pedig gyakran beszámol követőinek. 2020 szeptemberében éppen az új-mexikói Albuquerquében fedezte fel a környéket édesanyjával, amikor egy váratlan vendég csatlakozott hozzájuk. A kutya nem tűnt elveszettnek, ezért úgy gondolták, csak egy közeli házból futhatott ki, ám észrevették, hogy nagyon hosszan követi az autójukat, így megálltak, hogy közelebbről is megnézzék a kitartó négylábút.

(Képek forrása: nikkidelventhal / Instagram)

Ezt is szeretjük