A kutya elkezdte követni a nőt túrázás közben: nagyon megható, ahogy a történetük végződött

Irtó cuki, ahogy a nő és kutyája egymásra találtak.

kóbor-kutya-története-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lássuk be, kutyák nélkül valószínűleg nagyon üres lenne az élet, hiszen még a legrosszabb napot is feldobják határtalan szeretetükkel. A négylábú kedvencek tartása azonban rengeteg felelősséggel is jár, amit sajnos sokan nem tartanak szem előtt, és még mindig rengeteg kóbor állat tengeti a napjait az utcákon.

A felelős állattartásért harcoló szervezetek az állatok érdekében azt kérik, hogy ha valaki kutyát szeretne az otthonába, akkor vagy hivatásos tenyésztőtől vásárolja, vagy menhelyről fogadjon örökbe, hiszen nagyon sok a szaporító, akik a kedvencek állapota helyett a pénzre mennek, így őket semmiképp nem szabad támogatni. Nikki Delventhal története is igazolja, hogy egy kóbor kutya is lehet az ember legjobb barátja.

A hontalan kutya új otthonra lelt

Nikki Delventhal főként tartalomgyártással keresi a kenyerét, utazásairól pedig gyakran beszámol követőinek. 2020 szeptemberében éppen az új-mexikói Albuquerquében fedezte fel a környéket édesanyjával, amikor egy váratlan vendég csatlakozott hozzájuk. A kutya nem tűnt elveszettnek, ezért úgy gondolták, csak egy közeli házból futhatott ki, ám észrevették, hogy nagyon hosszan követi az autójukat, így megálltak, hogy közelebbről is megnézzék a kitartó négylábút.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: nikkidelventhal / Instagram)

Ezt is szeretjük