Angyali arcú kutyák, akik lélekbe hatolóan néznek a gazdájukra: egyetlen falatra vágynak csak

A kutyák kunyeráló arckifejezésének nem lehet ellenállni, még a megkeményedett szíveket is vajpuhává lágyítják ezek a tekintetek.

Kunyeráló kutyák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az állattartás kimeríthetetlen örömforrást nyújt, hiszen mindig van valaki melletted, aki tetőtől talpig a legapróbb porcikáddal együtt úgy imád, ahogy vagy.

De még a legharmonikusabb kapcsolatoknak is megvannak a maguk szabályai. A kutya-ember barátság egyik kőbe vésett alaptétele, hogy nem eszünk egymás ételéből - ezt az emberek többsége be is tartja. A kutyák már kevésbé fogadják el.

Kéregető kutyák

Egy fárasztó nap után hazaérve kevés jobb érzés van annál, mint amikor szeretett kutyánk a nyakunkba ugrik, és szétpuszilgat. Sokan ezután jól ismerik a forgatókönyvet, hogy amint az ember kényelmesen hátradől kanapéján vagy kedvenc székén, és a felmelegített vacsorának első falatkáját emeli a szájához, az addigi lelkes csaholást felváltja a kis kedvenc lélekbe hatoló arckifejezése. Jól tudjuk, hogy csak egy nyalatnyira vágyik, de már nemet mondtuk neki, ám ebben a helyzetben következetesnek maradni embert próbáló feladat. Mindenki tisztában van azzal, hogy előbb-utóbb ezek az éhenkórász tekintetek elnyerik jutalmukat. De most őszintén - ki tud nekik ellenállni?

(Cikken belüli-, és ajánlóképek forrása: Mandy Patinkin / Twitter, ItsScotwithoneT / Twitter, Abby Smith / Twitter, Bananas in the Fan / Twitter, Jamie McLaughlin / Twitter, ArtCat / Twitter, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Ezt is szeretjük