Megszökött a tárgyalóteremből a gyilkossággal vádolt férfi: videón a hihetetlen eset

Döbbenetes felvételt rögzítettek a Washington megyei bíróság biztonsági kamerái.

GettyImages-1271684803
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Döbbenetes felvételt rögzítettek a Washington megyei bíróság biztonsági kamerái. 

Egy gyilkosság vádlottja megszökött az intézmény egyik tárgyalóterméből, miután levették róla a bilincseket. A felvétel futótűzként terjed az interneten.

Megszökött a tárgyalóteremből

A 28 esztendős Edi Villalobost egy Artemio Guzman-Olvera nevű férfi 2021-es meggyilkolásával vádolták. Villalobos február 27-én megszökött a Washington megyei bíróságról az esküdtszéki kiválasztási eljárás során, írja az Unilad.

A bíróságon található biztonsági kamerák felvételén jól látszik, ahogy két tiszt bekíséri a férfit a tárgyalóterembe, majd eltávolítják a láb- és kézbilincseit. Villalobos ezután leül egy pillanatra, majd felpattan, és kirohan a tárgyalóteremből.

A férfi sikeresen kijutott a bíróságról, és a hatóságok két órán keresztül üldözték. A kutatásban drónok és kutyás rendőrségi egységek is segédkeztek. 

A rendőrök egy tippnek köszönhetően végül ráakadtak Villalobosra, aki egy lakókomplexum egyik lakásában bujkált. A férfi a letartóztatását követően visszakerült a Washington megyei börtönbe, ahol most a pere újrakezdésére vár.

Fotókon a kegyetlen jugoszláv börtönsziget: Goli otok maga volt a földi pokol

Az egykori börtönsziget mára üresen áll, lepusztult épületeit, amelyekben oly sok borzalmat éltek át a rabok, turisták látogatják.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük