3 magazin, amivel százezreket spórolhatsz!

Ha szeretnéd, hogy több pénz maradjon a hónap végén a pénztárcádban, a következő 3 magazinra érdemes előfizetned.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Van, aki ingatlanba igyekszik fektetni a pénzét, mások a részvényekre esküsznek a meggazdagodás reményében. Ha neked nincs annyi pénzed, hogy a két lehetőség bármelyikét válaszd, elkeseredés helyett fektess a következő három magazinba.

Csupán néhány ezer forintba kerülnek egy évre, mégis százezreket érő tippeket találsz bennük hónapról hónapra!

Hasznos, hiteles, és aranyat ér: Kosár Magazin

A Kosár Magazin immáron négy éve látja el olvasóit hasznosabbnál hasznosabb tanácsokkal a fogyasztóvédelmi kérdések terén. A fogyasztóvédelem szó azonban e riasszon el: bár a lapban rendszeresen találni igen komoly hangvételű cikkeket, a tartalom minden esetben könnyen fogyasztható.
A naprakész információk és az érdekes cikkek mellett a magazin legnagyobb előnye, hogy az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület havonta megjelenő hivatalos lapjaként garantáltan hiteles információkat nyújt. A különböző élelmiszerek terén végzett tesztek eredményét például minden esetben laboratóriumi vizsgálatok támasztják alá, a teszteket pedig alapos szakmai ismeretekkel rendelkező szakemberek felügyelete mellett végzik. A tesztelt élelmiszerek, bútorok, készülékek és eszközök összeválogatásánál komoly hangsúlyt helyeznek az ár-érték arányokra, ezzel is segítve az optimális választást.
A lap emellett rendszeresen tájékoztat az aktuális piaci trendekről, segít eligazodni az új törvényekben, jogszabályokban és rendeletekben. Rövid híreinek tematikáját a hasznos tanácsok, háztartási fortélyok, illetve az egészséggel, életmóddal kapcsolatos újdonságok határozzák meg, míg az úgynevezett Bolhapiac rovatban érdekes termékeket és megoldásokat mutat be, arra ösztönözve, hogy bátran élj fogyasztói jogaiddal.

Pénz, siker, karrier: Haszon Magazin

Hol érdemes most lakást venni? Melyik hitelt tanácsos felvenni, és melyik az, amivel csak rosszul jársz? Mi a siker titka, hogyan lehet felvételt nyerni egy multinacionális céghez, és milyen pályázati lehetőségeid vannak, ha egyéni vállalkozó vagy? És egyáltalán: hogyan lehet könnyen, gyorsan és biztonságosan pénzhez jutni?
Ha a fent említett kérdések legalább egyszer már megfordultak a fejedben, de tökéletes választ még egyikre sem találtál, hasznos lehet kézbe venned a Haszon Magazin aktuális számát - majd beszerezned az összes eddigit. A magazinban ugyanis mindenre választ találsz, kezdve a hétköznapi anyagi problémák megoldásával kapcsolatos kérdésektől a befektetéssel, karrierrel és vállalkozással kapcsolatos problémákig - ráadásul olyan szakemberektől, akik már letettek valamit az asztalra.
A kissé szakmai külső azonban ne tévesszen meg: a Haszon Magazin éppen annyira közérthetően magyarázza a pénzügyi, gazdasági vagy jogi témákat, mint amilyen könnyed stílusban mutatja be a leghasznosabb kütyüket, illetve a legegyszerűbb, de annál eredményesebb lehetőségeket a spórolásra. Ha nem hiszed, ideje megismerkedned vele!

Kicsiknek és nagyoknak: Az Üzlettárs

Az amerikai Entrepreneur magyar kiadása 2005 nyarán jelent meg első ízben Magyarországon, és hódította meg mindazokat, akiket komolyan foglalkoztat, hogy hogyan is lehet eligazodni a pénzügyek terén. Bár Az Üzlettárs elsősorban kis- és középvállalkozókhoz szól, azok is könnyen találnak a lapban hasznos információkat, akik nem vezetnek saját vállalkozást.
A lap nagy előnye, hogy a gazdasági és pénzügyi világba közérthető módon vezeti be az olvasót, és az elméleti ismeretek bővítése helyett használható, gyakorlati tanácsokkal szolgál. A magazinban található cikkek hónapról hónapra nagy segítséget jelentenek megérteni, hogy a trendek és a napi események milyen hatást is gyakorolnak az üzleti életre. Az Üzlettárs segítségével vállalkozóként emellett megismerheted az új lehetőségeket, valamint azokat az újszerű ötleteket és stratégiákat, amelyekkel javíthatod vállalkozásod hatékonyságát.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A legújabb fejleményekről az információtechnológia, a pénzügyek, a cégvezetés és a marketing terén szakértő rovatvezetők számolnak be, kiemelve azokat a termékeket, szolgáltatásokat, illetve stratégiákat, amelyeknek segítségével eredményesebben igazodhatsz el a világban.

Ezt is szeretjük