Zseniális módon alakította át a férfi az otthonát a mentett macskáknak: minden igényüket kielégíti

A macskák a férfi házában új otthonra leltek, ő pedig mindent megtesz azért, hogy még több állatnak tegye szebbé az életét.

Macska otthonátalakítás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagyon sok olyan ember van, aki a szívén viseli a kóbor, otthontalan állatok sorsát. Szerencsére már egyre többen fogadnak örökbe menhelyekről, vagy más módon próbálják szebbé tenni az életüket.

Egy Peter nevű férfi az egész otthonát átalakította, hogy a mentett macskái a lehető legkomfortosabban érezzék magukat. Ám nemcsak a vele élő 24 négylábúnak teszi szebbé az életét, hanem egy alapítványt is létrehozott, aminek segítségével a macskák egyik legsúlyosabb betegsége, a fertőző hashártyagyulladás (FIP) ellen küzd.

Igazi macskaotthon lett a házból

Az építőipari múlttal rendelkező Peter 1988-ban vásárolta meg otthonát, és nem sokkal ezután két macskát is befogadott, akik a közelben kóboroltak. Sajnos az egyik cicát elütötték, ezért a férfi több macskát is magához vett, hogy kedvence ne legyen magányos, majd ahogy egyre többen lettek, elkezdte átalakítani a házat. Ma már tele van színes kifutókkal, lépcsőkkel és kaparófákkal, így szeretett állatainak nem lehet okuk a panaszra.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük