Ha cicád van, ismerősek lesznek ezek a képek - Saját mindennapjairól rajzol a nő, imádják az Instán
Ellen megmutatja, milyen az élete örökbe fogadott cicájával, Honey-val, aki gondoskodik arról, hogy sose unatkozzon.

cica gazdi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ellen már kis kora óta imád rajzolni, de az első karantén alatt több ideje maradt a hobbijának hódolni. Először azt örökítette meg képregényes módon, hogy milyenek az otthon töltött napjai, aztán miután örökbe fogadott egy cicát, már őt sem hagyhatta le az ábrákról.

Elárulta, egyszerűen megszállottja lett a szőrmók vicces arckifejezéseinek és makacsságának, műveit pedig elkezdte megosztani az Instagramon is.

Ilyen az élet egy cuki, önfejű cicával

Remélte, hogy rajzaival mások arcára is mosolyt csalhat, a posztjaiban látott szituációk pedig biztos, hogy minden macskagazdi számára ismerősek lesznek. Követői nem győzik dicsérni képeit, többen üzenetben is megkeresik, és az biztos, hogy sokak napjába csempész vidámságot velük - ugyanúgy, ahogy az ő napját múzsája, Honey aranyozza be.

Az biztos, hogy a cicákkal sokszor nem egyszerű az élet, de minden nehézség milliószor megtérül velük. Feldobják, boldogabbá teszik az ember életének minden percét, megnevettetnek, ha rossz kedved van, megvigasztalnak, ha szomorú vagy, és olyan édesek, hogy még azt sem találja a gazdi idegesítőnek, ha harmadszorra hisztiznek vacsoráért a tele tányér mellett, az éjszaka közepén kezdenek indokolatlan száguldozásba, vagy WC-re sem hagyják egyedül menni az embert.

- Már én vagyok a munkád! Ilyen a home office egy macskával.

A cikk az ajánló után folytatódik

Reggel: alvás. Délután: alvás. Este: alvás. Hajnali 4:30-kor: "Még mindig alszol, gazdi?" Bizony nem ritka, hogy az egész napos pihenés után a cicák éjszaka döntenek úgy, hogy unatkoznak, vagy játszani szeretnének, ehhez pedig nyilván azonnal fel kell ébreszteniük az emberüket.

- Hol van? Hol van? Hol van? Drágaszááágom - A drága macskajátékoknál sokkal jobb egy papírdarab, amit aztán körbe lehet pofozni az egész lakásban, majd eldugni a kanapé alatt.

- Köszönöm, hogy megszerveztétek ezt a meetinget. Nagyon izgatott vagyok, hogy részt vehetek a projektben, és várom, hogy... együtt dolgozzunk... - Az biztos, hogy ha online megbeszélésről van szó, a macskának épp előjön a feltűnési viszketegsége és a kíváncsisága, szóval vagy belenyávog, vagy az arcát és a popsiját is beletolja a monitorba.

- Hé, nem tudok bemenni! Miért van zárva az ajtó? Mi folyik odabent? Használod a mosdót? Az én felügyeletem nélkül? - Akinek macskája van, annak privát szférája már biztosan nincs.

- Adj enni! Végre, lássuk mit kaptam. Ehh, fúj, ezt meg nem eszem. Adjál még!

Az biztos, hogy bármi történjék is, a legjobb, legboldogabb pillanatok azok, amikor cica és gazdi együtt lehetnek.

Cicák örökbefogadás előtt és után

A kisállatok a törődés, a gondoskodás és a szeretet hatására teljesen átalakulnak mind külsőleg, mind belsőleg. A beteg, sovány, félős és depressziós macskákból lassan egészséges, vidám, élettel teli és ragaszkodó szőrmókok lesznek. Néhányan meg is örökítették ezt a látható különbséget, és szívmelengető előtte-utána képeken mutatták meg cicáikat. A következő fotók magukért beszélnek.

Ezt is szeretjük