8 macskafajta, amit sokan összekevernek: még a legnagyobb cicások is összetévesztik őket

Ezek a cicafajták annyira hasonlóak, hogy sokszor igen nehéz megkülönböztetni őket.

macskafajtak cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg ember imádja a cicákat, ami nem is csoda: a makacs, öntörvényű, ámde nagyon cuki, ragaszkodó és szerető szőrmókok sokakat levesznek a lábukról.

A legnépszerűbbek itthon egyértelműen a házi macskák, akik szintén rengeteg különböző színben és mintában pompázhatnak, de a fajtiszta négylábúak is elképesztően gyönyörűek.

Cicafajták, amiket sokan összekevernek

Vannak olyan fajták, amiket a legtöbb cicaimádó szinte azonnal felismer, ám akadnak bőven olyanok is, amiket könnyű összetéveszteni, mert szinte teljesen egyformák, és csak az apró részletekre figyelve lehet igazán megkülönböztetni őket. A hosszú szőrű, csíkos macskák például nemcsak maine coonok lehetnek, de az ezüstszínű macskák sem mindig brit rövidszőrűek. A következőket gyakran a legnagyobb cicások is összetévesztik.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük