A 3 legjobb kütyü
Kizárólag csajoknak!
Színesek, formásak, dekoratívak, és nem utolsósorban praktikusak. Bemutatunk 3 kütyüt, amire minden valamirevaló csajnak szüksége van!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A színes, világító és rendkívül hasznos elektronikai berendezések - legyenek azok kicsik vagy nagyok - általában a férfiak kedvencei. Találni azonban olyan eszközöket is, amelyek akár a nők gyengéi is lehetnek.

Hiszen miért csak a férfiak hallgathatnák kedvenc dalaikat a legjobb minőségben? Miért kellene csak a másik nemnek professzionális, ugyanakkor formatervezett laptopon dolgoznia?

A nők is megérdemlik a törődést, sőt! A következő három dolgot éppen ezért kizárólag nőknek ajánljuk. Na persze, ha nagyon kéri, a párodnak is kölcsönadhatod valamelyiket.

A zene mindenek felett: iPOD nano, 4. generáció

Az Apple-termékeket nem lehet csak úgy egyszerűen kedvelni: vagy utálja valaki - ami számunkra kissé valószínűtlenül hangzik -, vagy egyenesen imádja. Egyéne válogatja, de az biztos, hogy a mi szívünket igencsak megdobogtatják a kis almás finomságok. Amit pedig azonnal a szívünkbe zártunk, az az Apple legújabb találmánya, a negyedik generációs iPOD nano. Az iPOD-ok már a megjelenésükkor azonnal elnyerték az elismerésünket, az új iPOD nano azonban túlmutat mindenen. Hogy miért?
Egyrészt fantasztikus zenei élményt tesz lehetővé, másrészt kiválóan kezelhető, harmadrészt jól néz ki, negyedrészt pedig egyszerűen tökéletes.
Az új nano az iPOD-ok második generációs modelljeire hajaz, ám jóval nagyobb kijelzővel rendelkezik. Formáját tekintve magasabb, mint a korábbi, teste pedig ovális formát öltött, így jóval vékonyabb is lett, ráadásul a szivárvány minden színében elérhető.
Bár nagyon is számít, a külső azért még nem minden. Az iPOD nano kapcsán azonban a belbecs miatt sem kell aggódni, alkotói gondoltak mindenre. Az iPhone-hoz hasonlóan a nano is érzékeli, ha elfordítják - ekkor a monitor tartalma is fordul vele. Amit pedig egyszerűen imádunk, az a dalok közötti váltás, amelyet egyetlen kézrázással megtehetsz!

A negyedik generációs iPOD nanóról ódákat is zenghetnénk, hiszen annyi mindent tud. Ha szívesen megismerkednél vele közelebbről is, kattints ide!

A sikeres nő titka: Sony VAIO, Z-sorozat

Még csak híre-hamva sem volt, hogy a Sony hazánkban is bevezeti a VAIO-t, máris elkapkodták az első készlet összes darabját az üzletekben. Mindez talán nem is véletlenül, hiszen ahogy a mondás tartja: jó bornak nem kell cégér.
Így van ez a Sony VAIO laptopjaival is, amelyeknek szintén nem kell reklám. Elég egyetlen egyszer közel kerülni bármelyik géphez, hogy az ember lánya tudja, mire van szüksége. Ha pedig a találkozás éppen egy Z-sorozatos modellel történik, az bizony szerelem lesz első látásra.
A Sony ugyanis tudja, mi kell a nőnek. A Z-sorozatban olyan laptopokat kínál, amelyek minden igényt kielégítenek: nemcsak gyorsak és megbízhatóak, hanem tökéletesen eleget tesznek a laptopokkal szemben támasztott elvárásoknak. A speciális billentyűzet-kialakítás miatt rendkívül kényelmes gépelni rajta, az X-black LCD-kijelző 100%-osan élethű színeket biztosít, a laptop háza mögött elhelyezett hengeres zsanér, és az összesen másfél kilónyi súly pedig kényelmes és biztonságos használatot és hordozást tesz lehetővé.
A belső mellett a Sony a külsőre is gondolt. A Sony VAIO Z nemcsak könnyű, de méretében is igazodik a nők igényeihez, ráadásul formai kialakításában is megfelel a legmagasabb design elvárásainak. Egyszóval: tökéletes.

Ha felkeltette az érdeklődésed a Sony VAIO Z, esetleg a Sony további termékeivel ismerkednél meg, akkor kattints ide!

Szórakozz, amolyan nőiesen: Nintendo Wii Fit

Ahol eddig a férfi birtokolta a tévét a távirányítóval, a hozzá csatlakoztatható Xbox-szal, Nintendo Wii-vel és a Playstation-nel, ott lassan vége a másik nem uralmának. Legalábbis addig, ameddig a pár női tagja nem találkozik a Nintendo új találmányával, a Wii Fittel, és be nem szerez egyet - amolyan előkarácsonyi ajándékként.
A Wii Fit ugyanis képes legalább annyira rabul ejteni bárkit, mint elődje, de elsősorban azokat, akik számára fontos az egészséges életmód és a fittség - és nem mellesleg szeretnek otthon lenni.
A Wii Fitet ugyanis elég a tévéhez csatlakoztatni, hogy saját személyi edződ aktiválja magát, és már kezdődhet is az edzés. Bár az edző virtuális, azt ne várd, hogy könyörületes is lesz! A Fit lelke, egy szobai mérleghez hasonló, nyomásérzékelővel ellátott szerkezet, az úgynevezett balance board ugyanis pontos visszajelzéseket küld a Wii Fitnek. A virtuális edző így pontosan nyomon követi az edzéseid hatékonyságát, megmondja, ha van rajtad fölös kiló, és személyre szabott edzéstervek segítségével mindent el is követ annak érdekében, hogy ezektől megszabadítson. Ha jól végzed a gyakorlatokat, arról is kaphatsz visszajelzést, sőt, ha sikerült leadni a megfelelő kilókat, akkor edződ hajlandó lesz az edzésterv megváltoztatására is.

A Wii Fit kiváló eszköz arra, hogy kondiban tartsd magad, ám a szórakozásra is sokat ad. A komoly edzések mellett jógázhatsz vele, kipróbálhatod a step aerobic-ot, de a Wii Fithez tartozó konzolok segítségével akár síelhetsz, snowboardozhatsz, golfozhatsz, vagy éppen teniszezhetsz is - mindezt egyszerűen a nappaliban.

Megtetszett a Wii Fit? Akkor itt az ideje, hogy alaposan megismerd! Kattints ide, és tudj meg mindent!

OLVASD EL EZT IS!

sc
  • kultúra
  • szórakozás

A 6 legjobb társasjáték

sonki
  • budapest
  • vásárlás

3 imádnivaló bolt

Ezt is szeretjük