3 szuper méterárubolt a városban

Ha különleges anyagokat keresel alkalmi ruhához vagy éppen a lakás dekorálására, a következő három üzletben biztosan találsz.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az olcsó munkaerőnek és a futószalagon történő gyártásnak köszönhetően ma már szinte fillérekért vásárolhatsz mutatós kardigánokat, nadrágokat és alkalmi ruhákat, legfőképpen a külföldi márkák üzleteiben.

Az olcsóság és a hatalmas választék egyetlen hátránya, hogy a pulóvereid, a kabátjaid és a szoknyáid bármikor és bárhol szembejöhetnek veled az utcán, és az is könnyen megeshet, hogy egy rendezvényen még két másik nő viseli ugyanazt a ruhát, amire egyébként is csak több napos keresgélés után akadtál rá.

Könnyen elkerülheted a kínos szituációkat, ha szánsz egy keveset arra, hogy a ruhatárad néhány valóban egyedi darabot is tartalmazzon. Ehhez nem kell más, mint egy jó varrónő, aki minden elképzelésedet képes megvalósítani, illetve egy olyan méterárubolt, ahol garantáltan megtalálod a tökéletes anyagot. A következő háromban érdemes szétnézned.

Az alapanyagoktól a kiegészítőkig: Bravo L

Egy ruhát nem könnyű megtervezni, ahogy részleteiben megálmodni sem. Ha a szabásminta már körvonalazódott is a fejedben, még meg kell találni a megfelelő anyagot, és nem árt megtervezni azt sem, hogy milyen kiegészítőkkel lehet még különlegesebbé tenni a ruhát.

Ha nem szeretnéd, hogy éppen az anyag hiúsítsa meg az álmod, és a különböző kiegészítők - például strasszok, gyöngyök - miatt sem szeretnéd lejárni a lábad, akkor keresd fel a Bravo L méteráru-kereskedelmet.

A több éve működő cég ráadásul nem csak forgalmazással, de gyártással is foglalkozik, melynek során éppen annyira szem előtt tartják a minőséget, mint az importból származó termékek esetében. A választék az anyagok, a színek és minták terén is gazdag, ráadásul a cég nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a kínálat minden szempontból megfeleljen az aktuális divat elvárásainak - elérhető áron.

Cím: 1103 Budapest, Gyömrői út 76-80.
Telefon: 06(1)262-1301.
E-mail: bravol@t-online.hu

A legújabb divat szerint: Eurotextil

Minden nő álmodott már arról, hogy legalább egyszer olyan ruhába bújhasson, amit neves divattervező alkotott. Ha erre nincs is mindenkinek lehetősége, arra van, hogy olyan anyagokból készíttessen magának ruhakölteményt, melyeket előszeretettel használnak a tervezők is.

Ráadásul nem is kell vagyonokat költened rá: az Eurotextilnél kedvezményes áron juthatsz hozzá a legkülönlegesebb anyagokhoz. A cég három üzlethelyiséget működtet. Az Andrássy úton található kereskedés az egyedi méterárukra szakosodott: ha alkalmi vagy éppen esküvői ruhához keresel alapanyagot, itt érdemes szétnézned - a hazai divattervezők közül is többen itt vásárolnak.

Az Erzsébet körúti üzletben az egyszerűbb textilek között keresgélhetsz, míg a Csepel Korzó Üzletházban található boltban maradék, de minőségi anyagot vásárolhatsz olcsón.

Az Eurotextil webáruházat is működtet, ahol a kosztüm- és öltönyalapanyagoktól kezdve a gyermekruházati textileken át egészen a lakástextilekig mindent megtalálsz, illetve, ahol kényelmesen vásárolhatsz anélkül, hogy ki kellene mozdulnod.

Cím: az üzletek listáját és elérhetőségét itt találod. »
Telefon: 06(1)388-7707.
A webáruházat itt találod. »

Minőségi kínálat 1920 óta: Kis Brammer

Brammer Ödön 1927-ben nyitotta meg méteráru-kereskedését a Petőfi Sándor utca és a Régi posta utca sarkán. Az üzlet vonzotta a felső körökből származó vevőket, ám nem csak minőségi kínálatával, hanem rendkívüli kiszolgálásával is. A vevőcentrikusság már akkor is erénye volt a kereskedésnek, ahogy az ma is. Bár a Brammer mára csak Kis Brammer néven ismert, népszerűsége szinte töretlen.

Ugyan a hétköznapi használatra szánt méteráru nem az erősségük - asztalterítőhöz itt nem biztos, hogy találsz alapot -, a különleges alapanyagokból készült szövetek és a minőségi textilek hatalmas kínálata kárpótol ezért az aprócska hátrányért.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 23.
Telefon: 06(1)269-0219.
Nyitva: hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között, szombaton 9 óra 30 és 13 óra között.

A spanyol és olasz hernyóselyem anyagok éppen annyira nem számítanak itt ritkaságnak, mint a francia csipkék vagy az angol szövetek. Ha tehát valóban különleges anyagot keresel, a Kis Brammert feltétlenül keresd fel!

Ezt is szeretjük