Egy kutya mentette meg az égő házban az embereket: nagyon bátor tettet hajtott végre

A bátor kiskutya segítsége nélkül a család nem tudott volna időben kimenekülni a lángokban álló házukból.

Kutya megmentette a családot a tűztől
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kutyák remek házőrzők, de néha magától a biztonságot nyújtó otthontól kell megvédeniük gazdáikat. Egy Malajziában élő kutyus épp ezt tette.

Az egész család az igazak álmát aludta, amikor felcsaptak a lángok a lakásukban. A bátor és szemfüles eb segítsége nélkül biztos, hogy nem csak házuk és bútoraik, hanem ők maguk is a lángok martalékává váltak volna.

A kutya megmentette a családot

A család visszaemlékezése szerint hajnali 5 környékén törhetett ki a tűz a házban. Feltehetően a kutyus csalhatatlan szimatának köszönhetően már jóval korábban észlelte a baljós előjeleket, mielőtt még a tűz terjedni kezdett volna. Anandaveli, az akkor még csak 8 hónapos kiskutya, mélyen alvó gazdáját keltette fel, aki eleinte nem is sejtette, mire akarja figyelmeztetni szeretett kisállata.

(Cikken belüli képek forrása: Terence Naidu / Facebook, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük