8 kedves szilveszteri üzenet, amivel örömet szerezhetsz: csak pár szó, de minden benne van
Ha szeretnél frappáns üzenetet küldeni szilveszterkor, innen válogathatsz.

GettyImages-1298329918
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akár bulizva, akár bekuckózva töltöd a szilveszterestét, könnyen lehet, hogy nem mindenki van körödben, akire gondolsz ilyenkor, és szeretnéd kifejezni számára szereteted. 

Ha ilyenkor nem akarsz telefonálni, egy rövid üzenettel feldobhatod valakinek az estéjét. Egy saját üzenet is tökéletesen megfelel, de ha szeretnél ihletet találni, akkor ezek közül a szép üdvözlések közül választhatsz. 

Kedves szilveszteri üzenetek

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az óévnek keretet! Hadd ihassunk, hadd ehessünk az új évben eleget! BÚÉK!

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked boldog új évet, sikerekben gazdag, örömteli, szépet! BÚÉK!

GettyImages-497444316
Fotó: martin-dm / Getty Images Hungary

Csillagszóró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot, az én szívem már felébredt, küldöm is az sms-t! Boldog új évet kívánok sok szeretettel!

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafényben énekelnek, mosolyogva mondják nektek: BÉKÉS, BOLDOG ÚJ ÉVET!

Örömöd sok legyen, bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, én így kívánok neked boldog új évet!

A cikk az ajánló után folytatódik

Ez új év reggelén minden jót kívánok, amerre csak jársz, nyíljanak virágok! Még a hó felett is bimbó nyiladozzon, dalos madár zengjen minden rózsabokron! Ami szép és jó van a világon, mindben legyen bőven, szálljon áldás Rátok ebben az új évben!

Angyal szálljon házad felett, vigyen békét, szeretet. Adjon egészséget, gazdagságot, áldja meg otthonod, családod! Boldog új évet kívánok!

Elmúlik az óév, beköszönt egy újabb, szívünkben ismét új remények gyúlnak. Teljesüljön vágyunk, legyen minden még szebb, kívánunk nektek egy boldogabb évet. BÚÉK!

Szilveszter külföldön

Magával ragadó képeken örökítették meg a szilveszteri ünnepet a világ különböző pontjain: van, ahol a tengerben táncolják végig az éjszakát, máshol máglyán bábukat égetnek.

Képek forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük