Ilyen a szilveszter máshol: lenyűgöző fotókon a világ távoli vidékeinek újévi ünnepe

Az óévbúcsúztatás a távoli országokban egészen másképpen zajlik, mint nálunk.

brazilia-ujev

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor éjfélt üt az óra, megszólal a Himnusz, jön a koccintás, a jókívánságok, majd tűzijátékok garmadáját lövik fel az ég felé. Nálunk általában ezzel a forgatókönyvvel találkozik az ember egy szilveszteri mulatságon. 

Országhatároktól függetlenül az óév búcsúztatása és az újév köszöntése csaknem mindenhol hagyomány, a legtöbb helyen pedig mulatozással várják az emberek, hogy éjfélt üssön az óra - akárcsak nálunk. Néhány elemben mégis gyökeresen eltérnek a távoli vidékek ünnepei.

Szilveszter más országokban

Magával ragadó képeken örökítették meg a szilveszteri ünnepet a világ különböző pontjain: van, ahol a tengerben táncolják végig az éjszakát, máshol máglyán bábukat égetnek, és az utcák megtelnek zajos, nyüzsgő élettel. Egy azonban közös: céljuk, hogy az új évet tiszta lappal, boldogan, szerencsével kezdjék el.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük