Különös hátizsákkal járt iskolába a kisfiú: az osztályfőnöknek tűnt fel a dolog

Méregdrága iskolatáska helyett az édesapa saját kezűleg készített egyet a fiának.

szegeny gyerek

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az iskolás évek megkezdése mérföldkő a gyerekek életében, hiszen ez az út vezet oda, hogy egy szép napon önálló, a saját erejükből boldoguló, sikeres felnőttek lehessenek. Ám amíg a fejlett országokban ez magától értetődő, a világ szegényebb részein az oktatás luxusnak számít, és a családok rossz anyagi helyzete miatt rengetegen kiesnek belőle, vagy ami még rosszabb, soha be sem kerülnek.

Egy kambodzsai család is nap mint nap kenyérgondokkal küszködik, ám az édesapa, NY Keng szerette volna, hogy a fia többre vigye, mint amennyi neki adatott. Ám mivel nem volt pénze arra, hogy az alapvető iskolaszerek mindegyikét megvegye, amit csak tudott, a saját módszerével oldott meg.

Segítség a szegény gyerekeknek

Mivel nem engedhette meg magának, hogy iskolatáskát vegyen, ezért a műhelyében fellelhető, utolsó köteg rafiából font erős hátizsákot a fiának. A kisfiú különleges viseletére az osztályfőnöke is felfigyelt, neki köszönhetően pedig bejárták az internetet a fotók, és hamarosan segítség is érkezett.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images.

Ezt is szeretjük