Így lesz lapos hasad 3 hét alatt!

Valóban hatékony gyakorlatok

Mozgasd át a hasizmaidat, hogy bátran felvehesd az új bikinit. Még nem késő elkezdeni az edzést!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Végre itt a nyári szünet, a napozás szezonja, de még nincs késő formálni a hasadon, ha strandra szeretnél menni.

Vannak olyan gyakorlatok, amelyekkel már három hét alatt is olyan eredményt érhetsz el, mintha edzőteremben jártál volna. Próbáld ki őket a lapos has érdekében!

A gyertya újragondolva

Manapság egyre kevesebbszer végzik tornaórákon a gyertyaállást, pedig ez egy igazán hatékony gyakorlat, rengeteg izmot átmozgat. Ha a hasadon szeretnél látványos eredményt elérni, akkor kicsit variáld át a gyertya mozdulatait. Feküdj hanyatt, tedd le a kezeidet a földre, magad mellé, tenyérrel lefelé.

Emeld meg a lábaidat összezárva, merőlegesen, és emelgesd a medencédet felfelé nem kell nagyon magasra. A hátadat ne emeld el a talajtól, és arra is ügyelj, hogy hasizomból dolgozz, ne pedig lendületből. Ismételd a mozdulatsort naponta öt-tíz percig, állóképességedtől függően, de minden héten növeld az időt két-három perccel.

Felülések - másképp

A felülések a leghatékonyabb gyakorlatok közé tartoznak, ami a has formázást illeti. Feküdj hanyatt, tedd a karjaidat összekulcsolva a fejed alá. A lábaidat hajlítsd be, és nyisd kicsit szét. Fekvő helyzetben vegyél levegőt, majd, miközben elemelkedsz a talajtól, fújd ki.

Nem kell teljesen felülni, a lényeg az, hogy az apró kis felüléseket hasizomból végezd, ne pedig a kezeddel vagy a csípőddel told fel magad, és ne is csak a fejedet emelgesd. Ismételd meg a mozdulatsort 12-15-ször, és folyamatosan emeld a mennyiséget.

Lábkörzés hasizomból

Ülj le a földre, dőlj hátra, és támaszkodj rá az alkarjaidra úgy, hogy a két tenyered lefelé nézzen. A lábaidat nyújtsd ki egyenesen, szorítsd össze a combodnál és a sarkadnál, majd emeld meg összezárva, körülbelül 20-30 centi magasságba. Lassan kezdj el körözni a lábaddal  - ne lendítsd, hanem óvatosan mozgasd.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha körbeértél, akkor az ellenkező irányba kezdj körözni. Tízszer, azaz ötször jobbra, ötször balra ismételd meg a feladatot, anélkül, hogy letennéd a lábad. Ügyelj arra, hogy a törzsed mozdulatlan maradjon, a vállaidat ne told fel, illetve a lábaidat ne mozdítsd el egymás mellől.

Te melyik testrészeddel vagy elégedetlen?

Ezt is szeretjük