Megkérdeztük! A legidegesítőbb női szokások a pasik szerint

Lehet, hogy számodra természetesek az alábbi dolgok, de a pasik máshogy élik meg őket.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akárhány éves az ember, lehetnek olyan tipikus szokásai, melyekkel szó szerint megőrjíti a másik nem képviselőit.

Megkérdeztük a fúkat: Ádám - 19 -, Peti - 20 - és Balázs 22 mondta el, őket mivel tudják kikergetni a világból a lányok.

Célozgatás

- A csapból is az folyik, hogy egy nőnek titokzatosnak kell lennie, ha meg akar hódítani egy férfit - kezdi Balázs. - Ebben van is valami, de azért mindennek van határa. Én mindennél jobban utálom, ha egy lány úgy próbál meg rávenni valamire, hogy nem mondja ki egyértelműen, mit akar, aztán megsértődik, mert nem értek az apró jelekből.

Nálam azzal nem megy sokra senki, ha utalgat, nem fogok olvasni a kódolt üzenetekből és az apró célzásokból, és szerintem ezzel a legtöbb férfi így van. Máshogy működik az agyunk, ezt el kell fogadni, és mindkettőnk érdekében világosan meg kell mondani, hogy mit várnak tőlem.

"Szeretsz?"

- Az egyik volt barátnőm naponta megkérdezte, hogy szeretem-e - meséli Peti. - Nem tudom, mit akart ezzel elérni, eleinte válaszolgattam, hogy persze, miért ne szeretnélek, hiszen akkor nem is lennék veled. Egy idő után már nagyon meguntam, és még mindig nem tudom, miért nem várta meg, hogy magamtól mondjam, pedig megtettem.

Amikor elmeséltem a barátaimnak, többen mondták, hogy ismerős a helyzet, ezért gondolom, hogy a lányok közül sokan hajlamosak erre. Pedig ezzel csak az őrületbe kergetik a pasijukat.

Kiábrándító női tulajdonságok

Nézd meg, melyek azok a tipikus tulajdonságok vagy viselkedési formák, amelyek miatt pillanatok alatt elveszítheted a pasit!

Sértődés

- Szeretem ugratni az embereket, de arra mindig vigyázok, hogy ne bántsak meg senkit - mondja Ádám. - Ha egy lánnyal viccelődöm, figyelembe veszem, hogy érzékenyebb lehet, mint egy fiú. Még így is sokszor volt olyan, hogy egy poénom visszafelé sült el, bocsánatot is kértem miatta, de órákig tartó sértődés lett belőle.

Nem szeretem, ha egy lány túl merev, nem tud nevetni rajtam vagy saját magán, és bolhából elefántot csinál. Ha jogos a sértődés, nem szólok egy szót sem, de, amikor apróságokon akad fent, az azért zavar.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük