Hová néz a pasi, amikor veled beszél? Ezt árulja el a szándékairól
Figyeld meg a pasi tekintetét, és olvasd ki belőle, hogy mit akar tőled - nem lesz nehéz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy új kutatás eredményeiből kiderül, egyszerűbben megállapítható, hogy mit akarunk a másiktól, mint az sokan gondolnák.

A tekintet ugyanis nagyon beszédes, és ha egy kicsit odafigyelsz, már az első randin hasznos dolgokat tudhatsz meg - amik akár azt is befolyásolhatják, hogy lesz-e csók a találka végén, vagy nem. Erről a témáról bővebben is olvashatsz korábbi cikkünkben, ide kattintva.

Ha a szemedbe néz

A Psychological Science oldalán publikált kutatás alátámasztja, hogy rengeteget elárul az ember gondolatairól a tekintete iránya. A tanulmány megvizsgálta, hogy flörtölés közben hová néznek legtöbbször az emberek, és ez hogyan függ össze azzal, mit akarnak a másiktól.

Kiderült, hogy a férfiak és a nők ebben az esetben ugyanazon az elven működnek, tekintetük iránya ugyanarról árulkodik.

Ha a randi közben a másik mélyen a szemedbe néz, sokáig fennmarad a szemkontaktus, és olyan érzésed van, mintha szeretne belelátni a lelkedbe, szinte biztos, hogy komolyan vesz, érdekli a véleményed, a gondolkodásod, a személyiséged, nemcsak egy futó kalandként tekint rád, hanem az egész lényed megfogta.

Jelek, hogy a pasi csak szexet akar

Ha arra gyanakszol, hogy a pasi csak szexet akar, a tekintetén kívül más árulkodó jelekre is figyelned kell. Kattints, és nézd meg, mik ezek!

Ha a testedet bámulja

Nem nehéz kitalálni, hogy mi van akkor, ha a pasi nem szemezéssel próbál flörtölni, és még beszélgetés közben is valamelyik másik testrészedet mustrálja a szemeid helyett. Ebben az esetben valószínűleg csak testi vágyról van szó, a külsőd tetszett meg annyira, hogy szeretne megkapni - még ha csak egy alkalomra is. 

A pasi testbeszéde egyébként is sok mindent elárul - te vajon jól értelmezed a jeleket? Ide kattintva megtudhatod!

Ha megfigyeled, melyik testrészeden időzik legtöbbet a tekintete, megtudhatod, mi tetszik neki rajtad a legjobban. A kutatásból kiderült, a nők is ugyanígy működnek: ha csak fizikailag vonzódnak egy pasihoz, észrevétlenül is azt a testrészét vizslatják, amit a legvonzóbbnak találnak rajta. Te mit nézel meg először egy pasin? Kattints ide, és tudd meg, mit árul el rólad!

Ezt is szeretjük