3 árulkodó jel, hogy a pasi félrelépésen töri a fejét
Te tudod, mikor kezdhetsz aggódni?
A félrelépés jeleit nem lehetetlen észrevenni. Ismerd fel őket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem olyan világban élünk, ahol a sírig tartó szerelemről beszélhetünk - tinédzserkorban ez amúgy is irreleváns elvárás lenne. Mégis féltjük a párkapcsolatunkat, tudva, hogy ez egy olyan kincs, amit addig kell élvezni, amíg megadatik.

Többek között ezért is jó, ha tisztában vagy azokkal a jelekkel, amelyek félrelépésre utalhatnak, hiszen így van rá némi esély, hogy mégsem fog fájdalmasan végződni a történet.

Nem érdeklődik irántad

Természetes, hogy a rózsaszín köd elmúltával az érdeklődés is valamelyest csökken a párkapcsolatokban, ám ez nem egyenlő az elhanyagolással.

Ha a pasi nem érdeklődik irántad, nem keres, ha az ölelések és csókok is megritkulnak, akkor szinte biztosra veheted, hogy valaki más iránt kezdett el vonzalmat táplálni. Tipikusan erre vall az is, hogy amikor találkoztok, ő csak fizikailag van ott, az esze egészen máshol jár.

Szerencsére ez még nem visszafordíthatatlan, ha még nem szakított veled, akkor van némi remény, hogy újra magadba bolondítsd. Gondold át, hogy melyek voltak a legboldogabb együtt töltött pillanatok, és új köntösbe bújtatva idézd fel őket.

Folyton feszült

A lelkiismeret nagyon egyszerűen működik: ha bűntudatunk van, akkor egyúttal feszültek is vagyunk. Mindegy, hogy már megtörtént dolog miatt aggódunk, vagy csak egy elképzelt szituáció miatt, a lelkiismeret idegességet generál, amit hajlamosak vagyunk levezetni a hozzánk legközelebb állókon, például a társunkon.

A váratlan felcsattanások, a folytonos, látható idegesség mind utalhatnak arra, hogy a srác félrelépésen töri a fejét. A titkok kiderülésétől való félelem ugyanis felemészti az idegeket, és ilyenkor egyetlen mondat is elég lehet ahhoz, hogy a pasi vitába bonyolódjon, csak azért, hogy leplezze a szándékait.

Persze egyéb élethelyzetek is okozhatnak efféle kitöréseket - például családi viszályok, iskolai elvárások -, vagyis előbb mérlegeld, hogy nincs-e túlzottan nagy teher rajta, ami kiválthatná az idegességét.

Nem akar veled bulizni

Minden pasinak szüksége van saját térre, illetve időre, amelyet a haverokkal tölthet, ez pont olyan, mint amikor te a csajokkal múlatod az időt. De emellett - legalábbis egy jól működő kapcsolatban - a párok szeretnek együtt is bulizni, éjszakába nyúlóan táncolni, kiengedni a feszültséget. Ha azonban a kedvesed gyakran dönt úgy, hogy nélküled indul az éjszakának, az már aggodalomra adhat okot.

Ez jön be a pasiknak

Kíváncsi vagy rá, mit néznek meg a pasik először egy lányon? Az illetékeseket kérdeztük!

Egyrészt azért, mert elképzelhető, hogy szégyell mások előtt veled mutatkozni, másrészt az is lehet, hogy szeret ilyenkor más lányokkal flörtölgetni. Az, hogy melyik a rosszabb, megítélés kérdése, viszont tény, hogy ebben az esetben aligha van kilátás boldog folytatásra.

Ezt is szeretjük