4 veszélyes mondat, amit sose mondj ki egy pasi előtt: kiakad!
Ha nem szeretnél kellemetlen perceket szerezni magadnak és a barátodnak, inkább mellőzd ezeket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindkét nem máshogyan működik, amit az ember néha hajlamos elfelejteni, pedig számos konfliktust szülhet, ha ezt nem tartod szem előtt.

Ha például olyan tipikus női mondatok hagyják el a szádat, amitől kivétel nélkül minden férfi a falnak megy, kellemetlen perceket okozhatsz magatoknak. Nézd meg, milyen kérdéseket és kijelentéseket mellőznöd!

Mire gondolsz?

Mi, lányok szeretünk mindent alaposan megbeszélni, és tényleg izgat, hogy vajon mi jár a pasik fejében, de tudomásul kell venni, hogy ők máshogyan működnek.

Egy srác ritkábban osztja meg az érzelmeit, legmélyebb gondolatait másokkal, mint egy lány, és általában akkor is ő kezdeményezi a beszélgetést. Ha erőszakoskodsz, hogy mondja el, mi jár a fejében, csak felidegesíted.

Én jobban szeretlek

Ez a mondat pontosan ugyanúgy hat a pasira, mint az előző kérdés, a feljebb feltüntetett okok mellett azért is, mert ez nem így működik: nem tudhatod, hogy mit érez a másik, és ezt különben sem lehet így mérni.

Jelek, hogy a pasi nem vesz komolyan

Ne csak a saját tetteidre koncentrálj, figyeld a pasi viselkedését is, mert így sokkal könnyebben kiszúrhatod, ha nem vesz komolyan.

Számolj el tízig, amikor eszedbe jut egy ilyen gondolat, és fusd végig magadban, hogy mik a lehetséges reakciók. Erre igazán nem is lehet mit mondani, egy "én szeretlek jobban" játékba pedig egy fiú sem megy bele szívesen.

Szerinted szép az a lány?

Erre nincs helyes válasz. Gondolj csak bele: ha azt mondja, igen, kiakadsz, ha pedig nemet mond, nem hiszel neki maradéktalanul, tovább rágod magad a dolgon, és csak feszültséget generálsz. Ez egy teljesen felesleges kérdés, és a fiú is csapdának érzékeli, amitől ideges lesz, és elromlik a hangulat köztetek.

Kövér vagyok ebben a ruhában

Amikor egy lány ilyet mond, nyilván azt várja, hogy a pasi megcáfolja az állítást. Ezt a taktikát azonban joggal nem szeretik a srácok: ha tényleg úgy érzed, hogy nem áll jól a ruha, akkor ne vedd fel, ha pedig csinosnak látod magad benne, ne így próbálj bókot bezsebelni!

Ezt is szeretjük