3 biztos jel, hogy nem vagytok egymásnak teremtve: vedd észre már az elején!
Ha nem illetek össze, az hamar kiderül, csak észre kell venned!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha két ember nem illik össze, az nagyon megnehezíti a kapcsolatot, bármennyire vonzódnak is egymáshoz. Néhány jel elárulja, ha nem egymásnak vagytok teremtve.

Járj nyitott szemmel, és vedd észre, ha az alábbi dolgok valamelyike igaz rátok, mert így lehet, hogy sok szenvedéstől megkímélitek magatokat!

Ha nem vagy önmagad mellette

Egy kapcsolatban mindkét fél változik, idomul, csiszolódik egy kicsit a másikhoz, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen feladja az igazi énjét, és máshogy kezd el viselkedni, mint amit a szíve diktál neki, csak hogy megőrizze a társa róla alkotott képét.

Ha te vagy a barátod nem tudjátok önmagatokat adni a kapcsolatban, el kell gondolkodnotok, hogy vajon miért hozza ki belőletek ezt a másik fél. Ha sikerül feloldani a dolgot, még lehet, hogy van remény, de általában kiderül, hogy jobb, ha elválnak a pár útjai.

Ha nincs közös téma

A két szerelmes között nagyon fontos a kommunikáció, a beszélgetés: többek között ez is meghatározza, hogy milyen hosszú lesz a kapcsolat élettartama.

Jelek, hogy a pasi nem vesz komolyan

Nemcsak azt kell észrevenned, ha nem illetek össze, de érdemes figyelned arra is, hogy vajon komolyan vesz-e a pasi. Íme, néhány jel, ami elárulja, ha nem így van.

A traccspartik révén még jobban megismerhetitek egymást, illetve közelebb kerülhettek a másikhoz, ráadásul szuper kommunikáció alakul ki köztetek, ami a problémák megoldásában, valamint a bizalom felépítésében és fenntartásában fontos szerepet játszik.

Ha ez a dolog hibádzik, kevés esély van rá, hogy a kapcsolat egy jól működő, mindkét fél számára örömet okozó szövetség lesz: inkább úgy érzitek majd, mintha a másik egy kicsit mindig idegen maradna.

Ha nem megy a szex

Ha már abban a korban vagytok, amikor a kapcsolat magában foglalja a szexet is, sok minden múlhat azon, hogy mennyire illetek össze az ágyban. Természetesen, ha nagy a szerelem, a kisebb eltéréseket ki lehet küszöbölni, de ha egymás teljes ellentétei vagytok, nem biztos, hogy működni fog a dolog.

Persze nem a szex a kapcsolat alapja, és nem is ez a legfontosabb dolog két ember között, de ettől még fontos, és meg tudja mérgezni a viszonyt, ha nem működik.

Ezt is szeretjük