Hosszú és boldog életed lesz?

Tenyered elárulja

Nem csupán az életvonalad, hanem a mellette futó Mars-vonal is segít megjósolni, mire számíthatsz életed hátralévő részében.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Személyiséged, szokásaid és hajlamaid mind visszatükröződnek a tenyereden. Ezenkívül jövőd alakulásával kapcsolatban is kiolvashatsz belőle néhány hasznos információt. Nem kell szentírásnak tekintened a vonalakat, de érdemes megvizsgálnod, ha kíváncsi vagy, hosszú és boldog életnek nézel-e elébe. Nincs más dolgod, mint az életvonal mellett felkutatnod a Mars-vonalat is.

Az életvonal üzenete

Sokan vélik úgy, hogy a hosszú életvonal garanciát jelent a boldog nyugdíjas évekre. Ők könnyen lehangolódnak, ha tenyerükbe pillantva azt látják, hogy életvonaluk a tenyér közepe táján végződik. Jó hír, hogy a vonal hosszának nem sok köze van az évek számához. A vonal jellege, ami igazán számít: a halvány, vékony vagy szakadozott életvonal a testi energia, a vitalitás hiányát mutatja.

Ezzel szemben a rövidebb életvonal, ha határozott, illetve kevéssé töredezett, magasabb energiaszintre utal. Ha tehát életvonalad erőteljes - függetlenül a hosszától -, jó esélyed van rá, hogy szép kort érj meg, és boldog légy az életben.
Korábbi cikkünkben további életvonallal kapcsolatos érdekességeket olvashatsz.

A Mars-vonal jelentése

A Mars-vonal nem mindenki tenyerén látható, ha te rendelkezel vele, örülj neki. Ez a vonal ugyanis arra utal, hogy az ellenálló-képességed remek, túlteng benned az életerő, és jellemzően gyorsan felépülsz a betegségekből. Ráadásul a klasszikus tenyérjóslás szerint a Mars-vonal birtokosainak a tehetségből is jócskán kijutott - tehát mindenképpen pozitív jegyről van szó. Jelenléte az életvonalat erősíti, különösen, ha az gyenge.

Amennyiben Merkúr-vonalad töredezett - ami a tenyérjóslásban legtöbbször nem jó jel -, még akkor is javíthat alacsony energiaszinteden.
Ha életvonalad jól kivehető, illetve erős, a Mars-vonal átlagon felüli vitalitást mutat. Amennyiben egyik kezeden sem látod ezt a nagyszerű vonalat, akkor se keseredj el, hiszen ebből még nem következik, hogy romokban hever majd az egészséged, vagy menthetetlenül középszerű és boldogtalan maradsz.

A Mars-vonal felkutatása

A többi mellékvonalhoz hasonlóan a Mars-vonalra sem fogsz könnyen rálelni. Nem szabad összetévesztened a kettős életvonallal: ez utóbbi közvetlenül az életvonal mellett fut, távolabb a tenyér belső élétől.

A legjobb, ha éles fényben vizsgálod a tenyeret, és egy rövid vonalat keresel nagyjából félúton a hüvelykujj töve és az életvonal kezdőpontja között. A Mars-vonal normális esetben rákanyarodik a Vénusz-dombra, vagyis a hüvelykujj tövénél lévő párnára, és az ábrán látható módon hamar véget ér.
Nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy egészen a Vénusz-domb aljáig húzódik: ebben az esetben kivételesen jó egészségi állapotot és boldogságot jósol.

Egyik vagy mindkét kéz?

Figyeld meg, nem erősebb-e a Mars-vonal az egyik kézen, mint a másikon. Az úgynevezett passzív kézen - tehát az írásra nem használt kézen - láthatod a vágyaidat és lehetőségeidet. Itt tehát a kilátásaidat vizsgálhatod meg, azt látod, hogy alakulna a sorsod, ha semmilyen külső tényező nem befolyásolná az életed.
Ezzel szemben az aktív kézen, vagyis az írásra használt kezeden a megtörtént eseményeket, illetve az előtted álló történéseket láthatod. Ha tehát ezen látod a vonalat, az határozottabban utal a hosszú és boldog életre.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Amennyiben mindkét kezeden megtalálod a Mars-vonalat, úgy különösen szerencsésnek mondhatod magad. Mivel az életvonal által jelképezett energiákat erősíti, kimondottan jó eséllyel pályázhatsz a hosszú és boldog nyugdíjas évekre.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • személyiség
  • tenyérjóslás

Mennyire vagy önző?

Ezt is szeretjük