Miről árulkodik az életvonalad?

Sorsod nagy titkai

Talán külföldön telepedsz le, vagy az életedet újrakezdések sora tarkítja? Pillants a tenyeredbe!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az életvonal a hüvelykujj fölött indul, majd lekanyarodik a csukló irányába. A közhiedelemmel ellentétben hossza nagyon ritkán határozza meg, hogy meddig is élsz majd. Iránya, lefutása azonban számtalan fontos dologról árulkodik a jelennel és a jövővel kapcsolatban egyaránt.

A világ 15 legkülönösebb helye

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kalandvágy

Ha életvonalad eltávolodik a hüvelykujjtól, és széles kanyart vesz a tenyered közepe felé, az kalandvágyó jellemedről árulkodik. Valószínűleg már gyermekkorod óta érzed: nagy dolgokra vagy hivatott. Vonz az utazás, az izgalom, illetve mindaz, ami számodra még ismeretlen a világból. Fontosnak érzed, hogy független lehess, hogy másoknak bizonyítsd, különbözöl a környezeted tagjaitól, és korszakalkotó ötleteid vannak. Szép és jó ez a mozgalmasság, arra azonban vigyáznod kell, hogy csak addig égesd két végén a gyertyát, amíg nem származnak komolyabb - egészségügyi - problémáid belőle.

Kivándorlás

Amennyiben életvonalad a csukló külső oldala irányában és elkanyarodva ér véget, az utalhat kivándorlásra. Egész életedben hosszabb utazásokra vágysz, illetve arra, hogy idegen országokban élj, és különleges élményekben legyen részed. Tenyered arról árulkodik, hogy talán távoli országba költözöl. Az elszakadás nem okoz különösebb nehézséget számodra, hiszen nem kötődsz erősen a gyökereidhez. Ha úgy érzed, megfelelő lehetőséget kínál az élet, ne habozz sokáig, vágj bele bátran - hiszen ez a te sorsod.

Kínos megfelelni vágyás

Ha életvonalad átvág a Vénusz-dombon, valószínűleg távol áll tőled a kalandor életmód. Rendkívül korlátozott életet élsz - talán a családi vagy társadalmi elvárásoknak akarsz megfelelni. Ritkán jársz társaságba, és kerülöd a konfliktushelyzeteket. Vedd észre, hogy a helyeslés nem azonos a szeretettel, és időben változtass az életeden. Mindig tartsd szem előtt: az a legfontosabb, hogy önmagadért szeressenek, ne azzal nyerd el mások szimpátiáját, hogy igyekszel megfelelni az elvárásaiknak. Idővel látod majd, hogy csak így érdemes élned.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Változások sora

Számtalan változásra számíthatsz életed során, ha életvonalad nem összefüggő. Minden egyes törés egy időszak végét, egyben egy másik kezdetét jelenti majd. Ezek a változások részben személyiségedből fakadnak, ugyanakkor a sorsod is ösztönöz, hogy ne maradj túl sokáig egy helyben. Valószínűleg szükséged is van a folyamatos átalakulásra, az állandóság ugyanis nem a te világod. Ha egymást átfedő töréseket látsz az életvonaladon, az azt jelenti, hogy a változások a te kezdeményezésedre történtek, és előremutatnak.

Kettős sors

Amennyiben életvonalad duplán rajzolódik ki, az többféle dologra utalhat. Egyrészt jelezhet ikertestvért - függetlenül attól, hogy valóban megszületett-e. Egy másik magyarázat szerint azonban kettős sorsot sejtet. Előfordulhat, hogy kétlaki életet élsz, vagy talán két szerelem párhuzamos jelenlétére utal. Akárhogy is, neked valami duplán jutott, amiből másoknak többnyire csak egy van - ez lehet negatív és pozitív dolog is. Mindemellett erős ellenálló-képességre is vall a kettős életvonal. Nem adod meg könnyen magad, legyen szó testi vagy lelki problémákról.

Cikkünk Sarah Bartlett A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

A világ különböző tájain, a különböző kultúrákban más és más jóslási módszerek terjedtek el. A színes fotókkal illusztrált könyvből nyolc olyan jövendőmondó rendszert - tarot, számmisztika, rúnák, tenyérjóslás, auraolvasás, az inga használata, Ji Csing, kristály zodiákus - ismerhetsz meg, mely fejleszti intuíciódat, és segít döntéseid meghozatalában. Ezek a módszerek kiállták az idő próbáját, hasznos és megbízható útmutatást adnak életed során.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 3200 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

  • kreativitás
  • fantázia

Mennyire vagy kreatív?

  • jövő
  • tenyérjóslás

Hogy alakul a szerelmi életed?

Ezt is szeretjük