Hogy alakul a szerelmi életed?

Tenyered elárulja

Megtalálod azt a szenvedélyes szerelmet, amiről a lányregények szólnak, vagy életed folytonos keresgéléssel telik majd?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerelmi életed alakulása nagyrészt azon múlik, hogy állsz hozzá a másik nemhez, illetve a párkapcsolatokhoz. Természetesen az évek során szerzett tapasztalatok - mind a csalódások, mind pedig a sikerek - befolyásolják viselkedésed, ám az alapbeállítottságod döntő mértékben nem változik. Ismerd meg, milyen jövőt jósol a szívvonalad a szerelem terén.

Az érzelmek hanyagolása

Ha szívvonalad az átlaghoz viszonyítva rövid, vékony, alig látható, az azt jelzi, hogy nem igazán vagy tisztában saját érzéseiddel, és nem tudod, milyen elvárásokat támaszthatsz az ellenkező nemmel szemben. Talán meg akarsz felelni másoknak, de az is lehet, hogy a testiséget fontosabbnak tartod a kapcsolatban, mint az érzelmeket. A szerelem nem foglal el központi helyet az életedben, így valószínűleg nem bukkansz rá túl korán az igazira. Az idő előrehaladtával talán ráeszmélsz, hogy neked is társra van szükséged, ez azonban még jó pár évbe telhet.

Szenvedély egy életen át

A mutatóujj és a középső ujj között véget érő szívvonal érzelmes, szenvedélyes és rendkívül csábító nőre vall. Ha beleszeretsz valakibe, mindent egy lapra teszel fel, és olykor hegyeket mozgatsz meg csak azért, hogy pároddal lehess. Karizmatikus egyéniséged számtalan férfit vonz, és azt is sokan kedvelik benned, hogy a kapcsolatban ragaszkodsz a domináns szerephez. Ha rátalálsz a számodra ideális férfira, a kettőtök közötti lángolás egy életen át tarthat. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy ő is hasonlóan szenvedélyes legyen.

Lelki védőgátak

Amennyiben szívvonalad - az ábrán látható módon - közvetlenül a kisujjad alatt indul, és a tenyered legtetején vág át, az öntudatos személyiségre utal. Határozottságod jól fejlett kritikai érzékkel párosul - ez mind a munkádban, mind a magánéletedben igaz rád. Inkább intellektuális, szellemi, mintsem érzelmi jellegű kapcsolatok létesítésére törekszel. Gyakran vonsz magad köré lelki védőgátakat, ahelyett, hogy megnyílnál az arra érdemes emberek előtt. Ha nem vállalod az őszinte párkapcsolattal együtt járó kockázatot, valószínűleg nehezen talál rád a szerelem.

Racionális szerelem

A középső ujj alatt véget érő szívvonal racionális jellemet takar. Ez nem jelenti, hogy a szerelem nem fontos számodra, mindössze igyekszel előtérbe helyezni a józan ész által diktált szabályokat. Az a fajta nő vagy, aki csak bizonyos kereteken belül veszíti el a fejét. A család, a rend és a konvenciók olyan fogalmak, melyek már egészen fiatal korodban kiindulási pontként szolgálnak. A hosszú kapcsolatokat kedveled, a flörtölés nem vonz. Valószínűleg rátalálsz majd egy hozzád hasonlóan komoly és felelősségteljes férfira, akivel közösen építhetitek az eltervezett jövőt.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Folytonos keresgélés

A kimondottan alacsony szívvonal idealista, romantikus lélekről árulkodik. A szerelmet önmagáért szereted, és a párkapcsolatban általában túl sokat vársz el a férfitól. Imádod a szerelmi viszonyok kezdeti, zsibongással teli időszakát, ha azonban lanyhul a szenvedély, úgy érzed, cserbenhagytak. Emiatt sokszor egyik kapcsolatból ugrasz a másikba, annak reményében, hogy egyszer csak megtalálod álmaid pasiját. A szerelem azonban nem csak zsongással, hanem kompromisszumokkal is együtt jár. Ha ezt nem tudod elfogadni, életed egy vég nélküli kutatás lesz.

Cikkünk Sarah Bartlett A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

A világ különböző tájain, a különböző kultúrákban más és más jóslási módszerek terjedtek el. A színes fotókkal illusztrált könyvből nyolc olyan jövendőmondó rendszert - tarot, számmisztika, rúnák, tenyérjóslás, auraolvasás, az inga használata, Ji Csing, kristály zodiákus - ismerhetsz meg, mely fejleszti intuíciódat, és segít döntéseid meghozatalában. Ezek a módszerek kiállták az idő próbáját, hasznos és megbízható útmutatást adnak életed során.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 3200 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mire számíts a férfitól hosszútávon?

  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük