Változékony idővel érkezik a hétvége: 32 fok is lehet

Záporral és zivatarokkal is számolni kell a hétvégén, de napsütésben sem lesz hiány.

időj-május2

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pénteken napos idő lesz a jellemző, kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Az északnyugati területeken kis eséllyel egy-egy zápor, zivatar is előfordulhat. A délnyugati, nyugati szél nagy területen megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul.

Szombaton hidegfront szakadozott felhőzónája vonulhat át térségünk felett. Hosszabb-rövidebb napsütés is várható. Szórványosan valószínű zápor, zivatar (nagyobb számban az ország délnyugati és északkeleti harmadán). A csapadékgócok között maradnak száraz területek. Délnyugatiról északnyugatira fordul a szél, és az ország nagy részén megerősödik, néhol időnként viharossá fokozódhat. A hőmérséklet hajnalban általában 10 és 17, délután többnyire 27 és 32 fok között alakul.

időj-május1
Fotó: Zsolt Hlinka / Getty Images Hungary

Vasárnap a többórás napsütés, illetve a fátyolfelhők mellett sokfelé gomolyfelhők képződhetnek. Általában száraz idő várható, de egy-egy zápor előfordulhat. Sok helyütt megerősödik az északnyugati, északi szél. A hajnali 7, 15 fokról 23 és 28 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Varázslatos helyek Budapesten, ha elvonulnál a világ zaja elől

Amennyiben nyugalomra és a természet közelségére vágysz, de nincs időd messzire utazni a fővárosból, neked szól a következő összeállítás.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük