8 festői szépségű horgásztó itthon, nem csak pecázóknak: tökéletes helyszínek a sétához

Garantált a feltöltődés ezeken a csodás tópartokon.

berkenye

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A festői horgásztavak nem csak a pecázás szerelmeseinek jelentenek ideális úti célt, azokat is elvarázsolhatják, akik egyszerűen csak élvezik a friss levegőt, a fodrozódó víz és a zöldellő természet látványát.

A jó idő beköszöntével egyre inkább felértékelődik a vízpart, igaz, a csobbanásra még várni kell kicsit. A piknikezéshez, sétáláshoz viszont a gyönyörű hazai horgásztavak is éppen megfelelnek.

Festői horgásztavak itthon

A következő horgásztavak partja remek feltöltődést, kikapcsolódást kínál a tavaszi hétvégékre. Csomagoljatok egy pokrócot, némi elemózsiát, és keressétek fel a legszimpatikusabbat! Egy-kettőt érdemes a nyári tervek közé is felvenni, mert kijelölt stranddal is rendelkeznek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Kiemelt kép: Indafotó/Ragnotti.)

Ezt is szeretjük