Fotók! Íme, a rekorder csecsemő és a boldog anyuka
Heti összefoglalónkban olimpikonok, babák, összeütköző repülők, kiégett busz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A héten véget értek a 2012-es nyári olimpiai játékok, a magyarok nyolc aranyat gyűjtöttek be, így az egyik legeredményesebb nemzet lettünk. Az olimpikonokat a Syma-csarnokban fogadták a szurkolók, rokonok, barátok. Imádták a 17 érmet szerző magyar csapatot. Szomorúan, de távoztak a Sziget Fesztivál résztvevői is, a rendezvényen idén közel  400 ezer látogató bulizott.

A héten a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren összekoccant két repülő. A baleset a repülőtéren üzemelő Lufthansa Technik műszaki előterén történt - a Wizz Air egyik Airbus A320-as repülőgépét hajtóműpróbára vontatták, amikor a gép szárnyvége összeért a Lufthansa Airbus A321-esének szárnyával. Személyi sérülés nem történt, csakúgy, mint a 8. kerületben, ahol meg egy busz égett ki. A csuklós Volán-busz a Golgota tér mellett, egy benzinkútnál kapott lángra, a tüzet sikerült eloltani. A buszon utasok nem voltak, senki sem sérült meg.

Örömhír is érkezett a héten, megszületett az óriásbébi, Erdős Zselyke, ki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot. Ez még a családot és az orvosokat is meglepte.

További cikkeink a héten

Így került Magyarországra az IMF

Képeken az elmúlt közel egy év a tárgyalások megkezdésétől.

Ezt is szeretjük