Fotó! Így szurkolt az olimpián Áder a feleségével
Olimpia, Sziget, Neo Fm és Sólyom László beszéde. Ezzel foglalkoztak a legtöbben. Összefoglaló.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Előző héten folytatódott az olimpia, a magyarok hihetetlen sikereket értek el, innen is gratulálunk mindenkinek. Vége a Szigetnek is, és gyakorlatilag a Neo FM is lehúzta a rolót, miután a munkatársaknak elegük lett abból, hogy nem fizetik ki őket.

Az előző hét meglepetése Sólyom László volt, aki olyanokat mondott a kormányra, hogy még Orbán Viktor is meglepődhetett. A volt köztársasági elnök úgy vélekedett, amit a kormány művel, az felesleges rombolás, megkérdőjelezhető haszonnal. Ez persze nézőpont kérdése, azok például biztosan nem értenek egyet, akik egzotikus tájakra utazhattak ingyen, vagyis állami pénzen. Hogy kik ők, és hová mentek, a cikk alján nézheted meg.

A politika háza táján egyébként alig zajlottak az események, kivételt még a Jobbik jelentett, bár ők bele is húztak rendesen. A hét kérdése az volt, hogy mit keres egy jobbikos a főrabbinál, ha nem dobálni megy. Ha már Jobbik: Vona Gábor hétfő reggel egy olyan képpel ajándékozott meg minket, melyre csak rácsodálkozni lehet. Kattints a fotóért, a legvégén van, érdemes.

További cikkeink az előző héten

Íme, azok az egzotikus helyek, ahová minisztériumi dolgozók utazhattak állami pénzen

Aprócska sziget a Csendes-óceánon, Dubai, Thaiföld és a többiek. Ingyen, bérmentve.

Ezt is szeretjük