A héten már ősziesebb idő lesz: változást jósolnak a meteorológusok
Még mindig meleg lesz, de előfordulhatnak záporok, zivatarok is a héten.

időjárás-1
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn napos időre lehet számítani többnyire kevés fátyolfelhővel, csapadék nélkül. A délkeleti, déli szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között valószínű. 

Kedden általában kevés felhő, többórás napsütés várható. A nyugati, délnyugati határ közelében előfordulhat egy-egy zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul.

időjárás-2
Fotó: olaser / Getty Images Hungary

Szerdán változóan felhős idő várható, hosszabb-rövidebb napsütéssel. Szórványosan előfordul zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a déli szél. Zivatar térségében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között valószínű.

Csütörtökön hasonlóan felhős időre lehet számítani, hosszabb-rövidebb napsütéssel. Helyenként zápor-zivatar is előfordulhat. Sokfelé megélénkül, néhol megerősödik a déli, délnyugati szél. Akár viharos lökések is lehetnek zivatar térségében. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken közepesen és erősen felhős területek is lesznek. Több helyen várható záporeső, zivatar. Sokfelé megerősödik a déli, estétől a Dunántúlon az északnyugati szél. Zivatar térségében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21 és 25 fok között valószínű, de délkeleten 26, 28 fok is lehet.

Bemutatták az év legjobb utazási fotóit - Távoli kultúrákba is bepillantást nyújtanak

Bár az idei évben sokkal korlátozottabbak voltak az utazási lehetőségek, még így is elképesztő alkotások érkeztek a fotópályázatra.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük