Szívszorító hirdetést tett az ablakába a 75 éves férfi: csak egy egyszerű dologra vágyik

A magányos úr reméli, hogy így akad társasága.

widower-85

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ember köztudottan társas lény. Bár az egyedüllétnek is megvannak a maga szépségei, ha állandósul, és kényszerből történik, az nagyon káros hatással van a lelki és mentális egészségre.

Az angliai Alton városában lakó, 75 éves Tony Williams 35 évig élt boldog házasságban feleségével. Idén májusban azonban az asszony súlyos betegségben elhunyt. Azóta Tony nagyon magányos, nincs kihez szólnia, mert sajnálatos módon sem rokonai, sem barátai nincsenek a közelben.

Magányosan otthon

Tony Williamsnek, a 75 éves nyugdíjas orvosnak nem lehetett közös gyermeke szeretett feleségével. Nélküle a járvány alatt olyan egyedül találta magát otthonában a férfi, mint előtte még soha. Még a telefonja is csak nagy ritkán csörgött, gyakran napokig meg sem szólalt.

(Képek forrása: BoredPanda, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük