Heti horoszkóp szeptember 2-től szeptember 8-ig: a Bak jó hírt kap, a Vízöntő szerelmes

Így alakul a hét a csillagjegyek számára.

Heti horoszkóp, 2024. 36. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elérkezett az idei első teljes szeptemberi hét, és bár az időjárás még nem váltott teljesen ősziesre, az emberek általános hangulata már kezd átformálódni.

Az új évszak változásokkal, jó hírekkel és fontos eseményekkel kezdődik a legtöbbek számára, a csillagjegyek nagy része ezen a héten sem fog unatkozni.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Fordulóponthoz érkezhetsz az életed egy olyan területén, ahol már hosszú ideje nem volt változás. Ez eleinte némi kényelmetlenséggel járhat, és váratlanul érhetnek a fejlemények. Érdemes kitartanod és sodródnod az árral, mert ha csillapodnak a kezdeti nehézségek, rájöhetsz, hogy hosszú távon még jobb is neked ez az új felállás. Az alkalmazkodás és a sok újdonság azonban kimerítő lehet, fordíts időt a pihenésre, feltöltődésre is!

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Kalandvágyó hangulatban talál a szeptember eleje, ki vagy éhezve egy kis izgalomra. Ez lehet egy új hobbi vagy egy olyan program, amelyhez hasonlón még nem vettél részt, de az is lehet, hogy egy új ismeretség hozza meg az életedbe az áhított pezsgést. Bármibe is kezdesz, azért ne légy túlságosan vakmerő és féktelen: jó, ha emlékezteted magad arra, hogy némi óvatosság sosem árthat. 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Sok a tennivalód, és lehet, hogy ezek közt egy olyan feladat is vár rád, ami nem a legkellemesebb. Ha már halogatod egy ideje, érdemes lehet a héten túlesni rajta, mert most könnyebben veszed az akadályokat, és gyorsan magad mögött hagyhatod a nemkívánatos kötelességeket. Sokkal jobban is érzed majd magad, ha már nem motoszkál a fejedben folyton, hogy ez a bizonyos dolog még vár rád.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ez a hét kiváló az utazásra, kirándulásra, akár többedmagaddal indulsz útnak, akár egyedül mész. Ha mehetnéked van, de nincs útitársad, ez ne tartson vissza, hiszen egészen más élmény lehet egy kiruccanás, ha csak saját magadhoz kell igazodnod. Ha ráérősen megnézel mindent, amit szeretnél, és nyitott vagy a beszélgetésre, izgalmas tapasztalatokat szerezhetsz, és még új ismeretségeket is köthetsz az út során.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki a tanácsodat kérheti, mert hasonló helyzetbe került, mint amilyenben már te is voltál. Beszélj róla bátran, hogy te hogyan élted meg ezt a múltbéli dolgot, hiszen a tapasztalataid megosztása nagyon hasznos lehet a másik számára. Már az is nagy segítség, ha tudja, nincs egyedül, és amit érez, azt már te is érezted korábban. Az illető valószínűleg nagyon hálás lesz a támogatásodért, és te is bármikor számíthatsz majd az övére.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Alaposan betábláztad a napjaidat, alig van szabad hely a naptáradban. Minden napra jut valamilyen program vagy teendő, nem unatkozol a héten. Egy rakás dolgot sikerül elintézned, amit már régóta szeretnél, de fárasztó is lehet ez a nagy pörgés, ezért a hét második felében mindenképp iktass be egy kis lazítást. Ha a családdal vagy a barátokkal töltöd a hétvégét, szuper közös élményekben lehet részetek.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Régi baráti viszonyban kisebb feszültség alakulhat ki köztetek, amit nyílt és egyenes kommunikációval sikeresen feloldhattok. Mindkettőtöknek ez a célja, így megéri energiát fordítani egy őszinte beszélgetésre. Talán most végre olyan félreértéseket is tisztázhattok így, amelyek sokkal régebbről származnak, de eddig egyikőtök sem merte felhozni a témát. Párkapcsolatodban viszont minden klappol, most igazán jó időszakot éltek együtt.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Úgy érezheted, hogy méltón megélted és lezártad a nyarat, készen állsz az ősz fogadására. Ha jólesik, tegyél meg mindent azért, hogy megteremtsd az atmoszférát, amire vágysz: vedd körbe magad finom illatokkal, szép dekorációkkal, egy forró itallal, és olvass, hallgass zenét, vagy nézz meg egy hangulatos filmet. Egy ilyen kellemes rituálé mindig jól jön, mert több napra is feltöltheti a raktáraidat.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Olyan sikerélményed lehet, amilyenben már rég nem volt részed: megoldhatsz egy feladatot, amin sokat törted a fejed, és kicsit tartottál is attól, hogyan fogod teljesíteni. Ez nagy energialöketet ad, és arra motivál, hogy más, félelmetesnek tűnő akadályokat is leküzdj. Most minden adott egy jó kis önbizalomfröccshöz, mert erős és eltökélt vagy, így könnyedén nyújthatsz olyan teljesítményt, amivel saját magadat is meglepheted.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Szuper hír aranyozza be a hetedet. Egy olyan ügyben történhet fejlemény, amelynek kimenetele már egy ideje nagyon foglalkoztatott, és nem tudtad, vajon pozitív vagy negatív lesz-e a következő mozzanat számodra. Most minden esély megvan rá, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy az neked kedvező. Gondold át, hogyan tovább, és alaposan fontold meg, mit kezdesz a helyzettel, mielőtt bármilyen irányba lépnél.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Akár friss a párkapcsolatod, akár régóta tart, a héten olyan hangulatba kerülhettek, mint a szerelmes tinik. A rózsaszín köd újra leszáll, és számtalan romantikus pillanatban lehet részetek. Talán az ősz teszi, talán egy közös élmény, ami még jobban összekovácsol titeket, de most erősebbek az érzelmeid a társad felé, mint bármikor. Ha egyedülálló vagy, valaki elrabolhatja a szíved, és úgy érezheted, hogy ez több, mint múló fellángolás.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Te vagy a nyugalom szobra. Egyszerűen semmi sem tud kihozni a sodrodból, és ezt nagyon élvezed. Rég nem éreztél ilyen stabil belső harmóniát, és ez egész héten jó hatással van rád. Környezetedre is átragasztod ezt a békés hangulatot, mindenki nagyon könnyeden viselkedik, akivel kapcsolatba lépsz. Lehet, hogy valaki annyira kellemesen érzi magát a társaságodban, hogy még egy apró ajándékkal is meglep.

Miért félünk attól, amit nem ismerünk?

Hogyan formálja a mesterséges intelligencia a mindennapjainkat?

A Femina Klub októberi vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a mesterséges intelligencia rejtelmeiről beszélget. Vajon hogyan fog alakulni a világunk a mesterséges intelligencia térhódításával? Milyen szerepe lesz az AI-nak mindennapjainkban?

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük