Heti horoszkóp augusztus 19-től augusztus 25-ig: a Szűz jó hírt kap, a Nyilas új dologba kezd

Lássuk, mit tartogat a hét!

Heti horoszkóp, 2024. 34. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy közeleg az augusztus, és ezzel a nyár vége, kettős érzelmek keríthetik hatalmukba a legtöbb embert. Bár a pezsgés már alábbhagyott, még nem szűnt meg teljesen, az ősz viszont már lassan kopogtat az ajtón.

Nem csoda, ha most egy kicsit mindenki keresi a helyét, próbálja megtalálni, mi esne jól neki, és hogyan ápolhatná a lehető legjobban a kapcsolatait. Változatos dolgokat tartogat a hét a csillagjegyek számára.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Záporozik rád a dicséret, komoly elismeréseket zsebelhetsz be a napokban. A méltatás ráadásul olyan emberektől érkezik, akiknek véleménye nagyon fontos számodra. Fürdőzz benne, és éld meg, hogy a szeretteid büszkék rád! Ez motiváló erővel hathat rád. Tudásvágyad fokozódik, nagyon szeretnél valami újat tanulni. Teremts erre lehetőséget, biztosan nem fogod megbánni, ha új ismeretekre teszel szert.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Új ismeretséget köthetsz a héten, melynek hatására kicsit izgalmasabbá válnak a napok. Ez a személy remek beszélgetőpartner, és olyan nézőpontból szemléli a világot, ami számodra merőben új. Rengeteg gondolkodnivalót adhat neked, és bizonyos kérdésekben rávezethet olyan következtetésekre, amelyekre magadtól nem jutottál volna el. Ha ápolod a kapcsolatot, tartósan is fontossá válhat az életedben.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Kreatív energiáid veszik át az irányítást a napokban, úgy érezheted, hogy muszáj valamit létrehoznod. Akár hobbiszinten űzöl valamilyen alkotótevékenységet, akár kreatív munkát végzel, szárnyal a fantáziád, és a megvalósítás is megy, mint a karikacsapás. Most valami maradandó kerülhet ki a kezeid közül. Családi körben szép és megható pillanatokban lehet részed, amelyek az egész hetedet bearanyozzák.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nyüzsögnek a gondolatok a fejedben, és nagyon jólesne megosztanod őket valakivel. Ne tartsd magadban a sok-sok mondanivalót, beszélgess egy baráttal, családtaggal vagy a pároddal, ha kapcsolatban élsz. Ha végképp nincs senki, akivel társalognál, írd ki magadból a szavakat, ez segít rendezni a gondolataidat és tisztábban látni. Ha egyedülálló vagy, az interneten köthetsz ígéretes ismeretséget.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Párkapcsolatodban szóba kerülhet egy régi sérelem, amit ugyan már tisztáztatok, de most ismét át kell beszélnetek ahhoz, hogy újra mindenki megnyugodjon. Kommunikáljatok minél higgadtabban és őszintébben, de tiszteletteljesen. Így könnyen és sikeresen lezárhatjátok a témát. Ha egyedülálló vagy, olyasvalaki csavarhatja el a fejed, akinek megbízhatóságával kapcsolatban azért vannak kételyeid. Hallgass a megérzéseidre!

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Olyan helyről érkezik jó hír a héten, ahonnan nem is  számítanál rá. Egy ideje már nem is gondolkodtál az ügyön, amiben most előrelépés történik: ha magadban már elengedted a dolgot, annál kellemesebb meglepetésben lehet részed. Párkapcsolatodban fontos beszélgetésre kerülhet sor, ami még közelebb hoz titeket egymáshoz, és megerősít abban, hogy jó helyen vagytok. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ha egyedülálló vagy, izgalmas flörtbe keveredhetsz a héten. A szituáció gondolkodóba ejthet, és újraértékelheted magadban a kérdést, hogy vágysz-e most párkapcsolatra. Ha van társad, egy közös utazás ötlete vetődhet fel, amit mindketten nagyon támogattok. Nem árt egy kis levegőváltozás, a kiruccanás csakis jót tenne neked, a párodnak és a kapcsolatnak is, mindenképpen éljetek a lehetőséggel.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Ha mostanában elhangzott a szádból a mondás, miszerint a baj mindig csőstül jön, a héten egy kicsit fellélegezhetsz. Viszonylag eseménytelen napok következnek, ami most egészen jólesik, mert végre nyugalom vár rád. Ha a nehéz napok során a tested ápolására sem szakítottál időt, most ezt is megteheted. Kényeztesd magad, tegyél fel valami lágy zenét, vegyél egy kellemes fürdőt, és csak a békére koncentrálj.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szeretnél kicsit kizökkenni a monotonitásból, ezért elgondolkodhatsz azon, milyen új elfoglaltság kötne le. Van is ötleted, de előfordulhat, hogy nem tudod, hogyan vágj bele. Érdemes megkeresni a módját, mert egy csodálatos, új világ nyílhat meg előtted, ami belopja magát a szívedbe, és sokáig elkísér majd. Ha szükséges, kérj segítséget a szeretteidtől, különösen akkor, ha van köztük olyan, aki már jártas a témában.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ha valami nagy változás, például költözés vagy munkahelyváltás előtt állsz, most igazán bizakodó lehetsz a dolgok alakulását illetően. Szerencsés helyzetbe kerülsz, ami segít egy kicsit megnyugodni és csillapítani az ismeretlen helyzet miatti aggodalmadat. Könnyen előfordulhat, hogy a végén úgy látod majd, hogy sokkal jobb neked az új szituáció, mint a régi, amiből egy kicsit azért sajnáltál kilépni.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Mostanában sokat aggodalmaskodtál, de ennek nagy része olyan dolgok miatt volt, amelyekkel kapcsolatban nincs okod az idegeskedésre. Egy őszinte beszélgetés valakivel, akiben megbízol, sokat segíthet abban, hogy reálisabban lásd a dolgokat, és megnyugodj. Ha újra visszatalálsz a hétköznapi üzemmódodhoz, már számodra is apróságoknak tűnnek majd azok a dolgok, amelyek korábban nagyfokú stresszt okoztak.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy szerettednek most rendszeresen szüksége lehet a segítségedre. Eleinte szívesen nyújtottad a legjobbat, ami tőled telik, de most elkezdheted kissé nehézkesnek érezni a dolgot. Ne hagyd, hogy ez a kapcsolatotok rovására menjen, próbáljatok kompromisszumot kötni és kialakítani egy olyan rendszert, ami mindkettőtöknek megfelel! Az őszinte, tiszteletteljes kommunikáció most elengedhetetlen.

Miért félünk attól, amit nem ismerünk?

Hogyan formálja a mesterséges intelligencia a mindennapjainkat?

A Femina Klub októberi vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a mesterséges intelligencia rejtelmeiről beszélget. Vajon hogyan fog alakulni a világunk a mesterséges intelligencia térhódításával? Milyen szerepe lesz az AI-nak mindennapjainkban?

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük