Heti horoszkóp augusztus 12-től augusztus 18-ig: a Rák a szerelemben, az Oroszlán a munkában szerencsés

Úgy tűnik, remek hét elé nézünk.

Heti horoszkóp, 2024. 33. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár már közeleg a nyár vége, az augusztus még remek időszak arra, hogy az ember élvezze a szabadságot, a hosszú nappalokat és az enyhe éjszakákat.

Ilyenkor még mindenki igyekszik magába szívni az illatokat és az összehasonlíthatatlan hangulatot. A legtöbb csillagjegy számára pozitív eseményeket tartogat a hét, így nem is lesz nehéz felhőtlenül örülni a mának.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ne félj szavakba önteni az érzéseidet a szeretteid előtt! Értő fülekre találhatsz, ha megosztod velük a legbelső gondolataidat, amelyeket valójában nagyon szeretnél hangosan is kimondani valakinek. Szuper és mélyenszántó beszélgetés kerekedhet belőle, ha most megnyílsz azoknak, akikben a legjobban bízol. Talán olyan felismeréseket is tehetsz a diskurzus során, amelyek meghatározzák a jövődet.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Tisztázhatsz egy félreértést, ami egy ideje nem hagyott nyugodni. Valószínűleg kiderül, hogy mindketten sokkal rosszabbnak gondoltátok a helyzetet, mint amilyen valójában volt, de ha sikerül megfelelően kommunikálnod a másik féllel, maradéktalanul megoldódik a helyzet. Ha nagyobb befektetésen gondolkodsz, érdemes még egyszer alaposan átgondolod mindent, mielőtt belevágsz.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Előfordulhat, hogy a magabiztosságodnak köszönhetően egy kicsit túl messzire mész. Olyan ügyet sürgethetsz, ahol most inkább a kivárás lenne célravezető. Ha még időben felismered, hogy jobb lenne háttérbe húzódni egy időre, jól jöhetsz ki a dologból. Ne erőltess semmit! Egyébként is rád fér a pihenés, nem árt beiktatnod egy kis lazítást, kikapcsolódást. Lustálkodj, amikor csak teheted!

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ha régóta érdeklődsz valaki iránt, a héten megjöhet a bátorságod, hogy megtedd az első lépést. Minden adott, hogy próbálkozásodat siker koronázza. Sőt, még az is előfordulhat, hogy a kisujjadat sem kell mozdítanod, mert a kiszemelted megelőz, és ő lép a tettek mezejére. Ha párkapcsolatban élsz, a héten újra ráébredhetsz, mennyire csodálatos a szerelmed, és szerencsésnek érzed magad, hogy épp ő van melletted.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Ki sem látszol a munkából, most tényleg minden percedet felemészti a tennivaló. Ha épp nem dolgozol, azon gondolkodsz, hogy mit hogyan fogsz csinálni. Szívesen tevékenykedsz, motivált vagy, és ez a teljesítményeden is meglátszik. Úgy jöhet ki a lépés, hogy a felettesed részletesen tudomást szerez az erőfeszítéseidről. Meg is kaphatod érte a neked járó elismerést, és nem csak szóban: lehet, hogy még egy kis jutalom is üti a markod.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Egy családtagod dilemmába kerülhet, döntenie kell egy fontos kérdésben, amellyel kapcsolatban a tanácsodat kérheti. Sokat gondolkodsz most ezen, és úgy érezheted, nem tudsz mit mondani neki, de ne feledd: nem véletlenül fordult hozzád. Ismer téged, és tudja, hogy a megérzéseidre hallgatva őszintén elmondod majd a véleményed. A végső döntés mindenképp az övé, de nagyon kíváncsi a te álláspontodra is.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Most úgy érezheted, hogy minden klappol. Az elmúlt időszakban voltak hullámvölgyek a karrieredben és a magánéletedben is, de sikerült mindent elsimítani, és most egyenesbe jöttél. Élvezd ki ezt az időszakot, és ne becsüld alá a harmónia fontosságát. Ha tudod értékelni a nyugodt időszakokat, a nehézségeket is könnyebben veszed majd. A héten még ráadásul egy szuper hírt is kaphatsz egy kedves barátodtól.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Mostanában azon merenghetsz, hogy honnan indultál, és mi mindent értél el. Azt is átgondolod, ki az, aki őszintén örül a sikereidnek. Bár tudod, hogy senki másnak nem kell megfelelned, mégis jó érzés lehet, hogy a régi ismerőseid látják, mire vitted. Büszke lehetsz magadra, de ezt valóban inkább a belső elégedettséged kedvéért mondd ki, ne a külvilág véleményétől tedd függővé, hogyan érzed magad. 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Úgy érezheted, hogy lassan és eseménytelenül telnek a napok. Amint ez megfogalmazódik benned, törekszel rá, hogy színt vigyél a hétköznapokba, és minden napra kitalálsz valamit, ami megtöri a monotonitást. Ebben nagyon kreatív vagy, ügyesen feldobod a hetedet, ami kissé egyhangúnak ígérkezett. A hét közepén egy programötletednek köszönhetően váratlan találkozás kavarhatja fel az állóvizet.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz néhány régi tárgy miatt, amik véletlenül a kezedbe akadnak. Keserédes lehet az élmény, de inkább pozitív előjelű, és az egész hetedre hatással lehet. Sokat merenghetsz most a gyerekkorodon, a családi kapcsolataidon, de csak a szép emlékekre koncentrálsz. Oszd meg a gondolataidat a szeretteiddel, mert ők is kíváncsiak rá, hogyan élted meg a múltat, és szívesen hallgatják a szép történeteket.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szívesen vagy most egyedül, szükséged van egy kis elvonulásra, hogy feltöltődj. Szerencsére a hozzád közel állók pontosan tudják, hogy nem tőlük akarsz megszabadulni, egyszerűen a belső hangodra akarsz figyelni - ezért ne aggódj, nyugodtan add meg magadnak, amire vágysz. Jót fog tenni a csend, végre rendet tehetsz a fejedben, és lenyugtathatod a gondolataidat, amik a folyamatos pörgésben általában csak úgy nyüzsögnek.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ha titkolózol valaki előtt, vigyázz, mert a héten könnyen elszólhatod magad. Talán érdemes is átgondolnod, hogy valóban jó ötlet-e továbbra is megőrizni ezt a titkot. Ha az illető érdekében hallgatsz el előle valamit, akkor is mérlegelj, nem lenne-e jobb a tudomására hozni az információt. Ha úgy döntesz, hogy inkább megtartod magadnak, most különösen figyelj oda arra, hogy mindig gondolkodj, mielőtt beszélsz.

Miért félünk attól, amit nem ismerünk?

Hogyan formálja a mesterséges intelligencia a mindennapjainkat?

A Femina Klub októberi vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a mesterséges intelligencia rejtelmeiről beszélget. Vajon hogyan fog alakulni a világunk a mesterséges intelligencia térhódításával? Milyen szerepe lesz az AI-nak mindennapjainkban?

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük