10 csodálatos fotó a nyugalomról: elég rájuk nézni, és elönt a béke

Minden egyes festményszerű fotó történetet rejt magában: a színek, a kompozíció és a fény-árnyék tökéletes harmóniát alkot a képeken.

nyugalom
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zseniális képeket készített egy tehetséges fotográfus, melyeken tökéletesen harmonizálnak a mozgó és a statikus elemek. A délkelet-ázsiai Mianmarból - az egykori Burmából - származó fotós autodidakta módon sajátította el a különböző képkészítési technikákat.

Zay Yar Lin csak pár éve, 2014 óta fejleszti teljesen önerőből a fotózási képességeit, és ennek már látszik is az eredménye. Képei történeteket mesélnek az emberek életéről, utazásairól és munkáiról. A hajóskapitányként ténykedő Lin utazásai során megannyi utánozhatatlan madártávlatból készített pillanatképet tudott megörökíteni, amiket már különböző kiállításokon is meg lehet tekinteni. Nem beszélve a díjakról, amiket az idők során bezsebelt.

Nyugalmat árasztanak a fotós képei

Több képére is felfigyelt a National Geographic magazin, ahol egyik kedvenc és egyúttal leghíresebb fotója is megjelent: ezen épp egy hajó korlátait mázoló munkást kapott el. A kellemes színek, a meleg fények és a békés tevékenységek megnyugtató harmóniája a többi képét is végigkíséri. Az alábbi fotók elrepítenek a nyugalom szigetére!

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük