Heti horoszkóp július 22-től július 28-ig: az Oroszlán egyre népszerűbb, a Halakra titkot bíznak

A legtöbb jegyre izgalmas hét vár.

Heti horoszkóp, 2024. 30. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár azt mondják, a forróság lassan alábbhagy, a nyári pezsgés a héten sem szünetel a legtöbb jegy számára. A nappali kánikula és a fülledt éjszakák hangulata még bőven kitart, és izgalmak sorát hozza.

A napokban is lesz tehát mit várni, nem mondhatjuk, hogy unalmas hét elé nézünk. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Új élményekkel gazdagodsz a héten, amilyenekhez foghatót még sosem tapasztaltál korábban. Ez az érzés teljesen felpörgethet, de a józan gondolkodásodat se kapcsold ki teljesen, mert fontos felismerned, hogy mikor elég a jóból! Ha nem vagy telhetetlen, sokkal jobb emlékeket gyűjthetsz. Valaki, aki közel áll hozzád, jótanáccsal láthat el - fontold meg a szavait, mert talán tisztábban látja a helyzetedet, mint te, és csak a javadat akarja.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Előfordulhat, hogy olyan feladatot akarnak rád bízni, amit nem szeretnél elvégezni. Fontos, hogy tudd, semmit sem muszáj megtenned, és érdemes gyakorolnod, hogyan mondj nemet, ha úgy érzed, hogy ez most nem fér bele. Inkább koncentrálj a családodra, a párkapcsolatodra, mert a velük eltöltött idő most sokat ad neked. Beszélgess sokat, és bátran nyílj meg a szeretteidnek, ha alkalom adódik erre!

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Ha mostanában egy olyan terveden törted a fejed, amit még nem sikerült megvalósítanod, talán nem árt újragondolnod az egészet, mert lehet, hogy más irányban kellene elindulnod, mint amerre eddig próbálkoztál. Félreérthetsz egy szituációt, ami nyugtalan perceket okozhat neked, de végül tisztázódik a helyzet, és újra visszatér a harmónia a lelkedbe. Családtagjaiddal légy most engedékenyebb, megérdemlik a nagyvonalúságod.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Előkerülhet egy személy a múltadból, aki alaposan elgondolkodtat, és felkavarja az állóvizet. Akár egy megszakadt barátságról, akár egy régi románcról van szó, megfordulhat a fejedben az újrakezdés lehetősége, de légy nagyon óvatos, és alaposan gondold át, miért lett vége először a kapcsolatnak! Szakíts időt a hobbidra, mert most olyan eredményt érhetsz el benne, amelyre már hosszú ideje vágysz.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Úgy tűnik, mintha mindenki vonzódna hozzád. Bárhová mész, elismerő pillantásokat és kedves bókokat kapsz, önbizalmad a csúcson van. Mégse bízd el magad, mert ha túlhangsúlyozod a magabiztosságod, azzal ellenszenvet kelthetsz, és olyanok is téves képet kaphatnak rólad, akik véleménye számít neked. Inkább használd ki, hogy mindenki szeretné élvezni a társaságod, beszélgess, csinálj programokat, és lubickolj a népszerűségben!

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Végre túl vagy egy nagyobb feladaton, ami rád várt, és most élvezheted a munkád gyümölcsét. Ragadj meg minden lehetőséget a pihenésre, kikapcsolódásra, mert igazán rád fér egy kis lazítás. A héten új élményekben is részed lehet, a feltöltődés egy olyan formáját találhatod meg, ami sokkal hatékonyabb, mint amikkel eddig próbálkoztál. Vond be a szeretteidet is, ha nyitottak rá, mert együtt remek pillanatokat élhettek át!

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ha mostanában kevesebb időt töltöttél a családoddal, ez a hét kiváló arra, hogy bepótold az elmulasztott találkozásokat. Ha a napokban esedékes a nyári szabadságod, kiválóan időzítettél, mert várakozásaidon felülien telhet az idő, nagyszerű lazításban lehet részed. Ám ha dolgozol, vigyázz, hogy ne hajtsd túl magad, mert most talán kicsit túlbecsülöd az energiaszintedet. Mindenképp iktass be lustálkodós időt is a héten!

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Itt a nyár legpörgősebb időszaka, amit mindig élvezel, de most valahogy nem érzel késztetést rá, hogy részt vegyél a legvadabb bulikon. Inkább nyugalomra vágysz, és szeretnél egy kicsit kiszakadni a mókuskerékből. Mindenképp azt a pihenési formát válaszd, ami neked a legjobban esne, és ne mások véleménye vagy elvárásai alapján oszd be a szabadságodat. Ha csendre vágysz, vonulj el, kapcsolódj a természettel, akár egyedül is.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Most családi körben érzed jól magad, és remekül telik az együtt töltött idő: olyan nosztalgikus élményekben lehet részed, amilyeneket utoljára gyerekként éltél át. Nagyon jót tesz neked ez a kis múltidéző lazítás, teljesen feltöltődsz energiával, és a hét második felében már úgy érezheted, folyamatosan mehetnéked van. Add át magad ennek a késztetésnek, és szervezd úgy a hétvégét, hogy kellőképpen kitombolhasd magad!

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Folyton úgy érzed, hogy buzog benned a tettvágy, és bár akadna is számos muszáj-tennivalód, valahogy nem pont azokkal szeretnél foglalatoskodni. Sokkal inkább a hobbidnak és a kreatív tevékenységeknek hódolnál, vagy útra kelnél, hogy felfedezd a világot. Ne mulaszd el a kötelességeidet, de ne is vidd túlzásba a kötelező köröket: végezz el annyit belőlük, amennyitől már nyugodt szívvel tudsz kellemesebb időtöltésre koncentrálni.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szereted ezt az időszakot, a nyár közepe számodra mindig a kalandok ideje. Ilyenkor kevés olyan dolog van, amire nemet mondanál, és bár így valóban sok élményt szerezhetsz, mindig légy óvatos, és tudd, hol a határ! Ha egyedülálló vagy, a nyaralás során flörtbe bonyolódhatsz valakivel, aki később is az életed része lehet. Csomagodat körültekintően készítsd össze, és írj listát arról, mi van a bőröndben, különben kavarodás adódhat.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Valaki, akiről nem is gondoltad volna, teljes mértékig megbízik benned, és rád bízhat egy olyan titkot, ami számára különösen fontos. Nehéz lehet megállnod, hogy megoszd a hozzád legközelebb állókkal, de mégis tartsd magadban az információt! A másiknak nagyon kellemetlen lenne, ha kitudódna, amit mondott neked, ráadásul még a bizalmát is elveszítenéd. A munkahelyi körülményeid most kényelmesnek bizonyulnak.

Tényleg a mesterséges intelligencia irányít mindent 20 év múlva?

Ha kíváncsi vagy, hogyan formálja át a mesterséges intelligencia az életünket mindezt könnyed, szórakoztató és közérthető módon megközelítve, akkor gyere el előadásunkra, ahol Szily Nóra vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz. Az előadás során kiderül, milyen szerepe van a mesterséges intelligenciának a mindennapjainkban, és hogyan alakíthatja a jövőnket. Gyere el, és tudd meg, mit hoz a jövő!

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük