Heti horoszkóp június 3-tól június 9-ig: a Kos tele van energiával, a Rákra nagy előrelépés vár

Az első teljes nyári hét pozitív energiákat hoz a csillagjegyek számára.

Heti horoszkóp, 2024. 23. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy szempillantás alatt újra megérkezett a nyár, a napsütés, az ember már számolja vissza a napokat a várva várt nyaralásig, nem csoda, ha igazán pozitív, reményteli érzésekkel van teli a hét.

Az elkövetkező napok pozitív energiákat hoznak, a hét bővelkedni fog a szerencsés fordulatokban, szerelmek szövődnek, az álmok pedig egyre elérhetőbb közelségbe kerülnek.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A nyár feltüzeli az érzelmeidet, a környezetedben mindenkit meglepsz a kifogyhatatlan energiáiddal, lelkesedéseddel, terveiddel. Úgy érzed, egyre inkább a helyeden vagy, és a támogató közegedben végre ki tudsz teljesedni. A pároddal közös utazást tervezgettek, ami még közelebb hoz titeket egymáshoz. Ha még keresed a szerelmet, a héten többek figyelmét is felkeltheted pozitív hozzáállásoddal. Mosolyogj!

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Az elmúlt időszakban kissé elveszettnek érezhetted magadat, de most végre körvonalazódni kezdenek terveid, és tudatosíthatod, te magad mit tehetsz meg már ma a céljaid elérése érdekében. A héten többször egyértelművé válik számodra, hogy párod mindenben támogat. Ha még keresed az igazit, nézz körül a környezetedben: valaki nagyon szeretne téged jobban megismerni!

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A nyár első napjai rengeteg pluszenergiával töltenek fel, így mindent, amibe most belevágsz, garantáltan sikerre viszel. Most érdemes priorizálnod és a saját projektjeidre is koncentrálnod, de a pihenésről se feledkezz el! Szerelmeddel nagy az összhang köztetek, és új helyek felfedezésével színesíthetitek a hétköznapokat. Ha még szingli vagy, kicsit zavarba hozhat, hogy egyre többen bepróbálkoznak nálad.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A munkádban egy nagy előrelépés várható, akár egy új pozíció elnyerése vagy egy fizetésemelés is a küszöbön állhat, ami az önbizalmadat is jelentősen megnöveli. Pároddal egy nagyobb utazást tervezhettek, ami fontos lépés lehet a kapcsolatotokban, és még közelebb hoz titeket egymáshoz. Szingliként mostanában nem görcsölsz rá a párkeresésre, és pont ez a kiegyensúlyozottság tetszik meg valakinek.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A munkád során most végre kibontakozhatsz, rengeteg új, kreatív ötletet valósíthatsz meg, ami különösen motiválttá tehet. Azért a kikapcsolódásra is szánj időt, legyen szó egy kávéról a barátokkal vagy egy jóleső kiruccanásra a hétvégén! Párod most minden kívánságodat lesi, ami imponáló lehet, főleg, ha a kapcsolatotok nem ma kezdődött. Ha még keresed az igazit, egy szabadtéri eseményen kedves bókokat kaphatsz valakitől.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Az elmúlt időszakban keveset tudtál pihenni, de a kemény munka meghozza a gyümölcsét: egyre több pénz gyűlik a számládon, és egyre tudatosabban tudod szövögetni a jövőbeli terveidet. Jutalmazd meg magad, lazíts, utazz, vagy ülj be egy moziba, megérdemled! Pároddal remek közös ötletetek támad, akár új hobbiba is belekóstolhattok. Szingliként egy szólóban tervezett út során ismerhetsz meg valakit, aki azonnal megdobogtatja a szívedet.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A nyárkezdet előhozza a romantikus énedet, most tudatosan koncentrálhatsz az érzelmekre, a bókokra, a jövőbeli tervekre. Párodat meglepheti a lelkesedésed, de imponál neki, így még jobban fellángolhat köztetek a szerelem. Ha még nincs társad, a héten nyitott szemmel és szívvel várhatod az igazit: tölts minél több időt közösségben, a hétvégén különösen megdobogtathatja a szíved egy mosolygós idegen.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Az elmúlt időszakban többször eshettél hullafáradtan haza a munkából, de ha átgondolod a prioritásokat, és megtanulsz nemet mondani, kicsit nyugodtabb időszak várhat rád. A felszabadult időt töltsd azzal, hogy saját életedre koncentrálsz, pihensz, tanulsz, sportolsz, vagy a szeretteiddel vagy. Itt az ideje, hogy a régóta halogatott projektekbe vágjatok pároddal! Szingliként egy régi barátoddal veszed fel a kapcsolatot, aki új társaságba hív - ne mondj nemet az ismerkedésre!

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A napfény rég nem érzett lelkesedéssel tölt el, most úgy érezheted, szomjazod a tudást, érdemes kihasználnod, és bővíteni az ismereteidet: olvasni, beiratkozni egy tanfolyamra vagy nyelvet tanulni, hiszen hosszabb távon a karrierednek is jót tehetsz vele. Szerelmeddel egy húron pendültök, és mélyebb témákat is megbeszélhettek. Ha még keresed a párod, most egy titkos hódoló fedheti fel érzelmeit.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Dolgozz tudatosan az önbizalmadon! Úgy érezheted, a bizonytalanság megbénít a döntéshozatalban és az előrelépésben is. Vedd körül magad motiváló emberekkel, lépj ki a komfortzónádból, és ha így is nehezen értékeled magad, fordulj bátran pszichológushoz! Pároddal egy olyan utazás jöhet szóba, amiről régóta álmodtok: szervezzétek meg! Szingliként bemutatnak valakinek, aki nem a zsánered, mégis megfog benne valami.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A nyár első napjaiban igyekszel minél jobban megtervezni az előtted álló időszakot, nehogy lemaradj valamiről, legszívesebben mindenhol ott lennél. Az események feltöltenek lelkileg, de kimerítenek fizikailag, ezért a lazításról se feledkezz meg! Pároddal már izgatottan várjátok a közös nyaralást, nincs nap, amikor ne jönne szóba! Egyedülállóként egy szabadtéri rendezvényen sodor egy vonzó idegen mellé az élet.

Halak (II. 20. - III. 20.)

A pénzügyeid irigylésre méltóan alakulhatnak az elkövetkező időszakban, jó híreket kaphatsz a munkahelyeden, akár fizetésemelés vagy új, izgalmas feladatok is várhatnak rád, a megbecsültség érzése pedig motiváltabbá tehet. Szerelmeddel turbékolva telik a hét, mindenki látja rajtatok a boldogságot. Ha még keresed a párod, egy szokatlan helyen pillanthatsz meg valakit, aki első látásra megtetszik.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Kép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük