Heti horoszkóp május 20-tól május 26-ig: a Bikának pénz ütheti a markát, a Szűz szerencsés napok elé néz

Május végén sok pozitív esemény történik a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp - 2024. 21. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyakunkon a nyár, ami rengeteg napsütést és szabadtéri programot hoz magával. Ám a kedvező időjáráson túl több pozitív eseményre is számíthatnak a csillagjegyek a horoszkóp szerint. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A napokban új feladattal bízhatnak meg a munkahelyeden. Tapasztalatod és talpraesettséged segít, hogy könnyen és gyorsan végezz vele. A pároddal a szokottnál több időtök lesz egymásra, ami mindkettőtöket feltölt. Szingli vagy? Egy régi hódolód próbálkozhat újra elcsábítani. 

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Régóta húzódó döntést kell meghoznod, ami hatással van az életed alakulására. Ne félj kikérni mások véleményét, ez segíthet más megközelítésből látni a helyzeted. Nem várt pénzösszeg ütheti a markod, de vigyázz, nehogy meggondolatlanul költekezz. A pároddal kisebb félreértés miatt vitázhattok, de sikerül hamar tisztáznotok. Ha még nincs párod, egy bulihelyen találhat rád az igazi. 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A héten tele leszel energiával, és pozitivitásod másokra is átragad. A párod is káprázatosnak találja a kisugárzásod: nem győz majd gyönyörködni benned. Ha még nincs kapcsolatod, váratlan helyzetben bonyolódhatsz flörtbe, amiből akár egy randi is lehet. 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Számodra nagyon kedves családtagod kérhet tőled segítséget a héten, de rengeteg elintéznivalód van, ami miatt hezitálhatsz. Ne érezd magad kellemetlenül, ha nemet kell mondanod. Pároddal a szokásosnál jobb a kommunikációd. Most sok mindent megbeszélhettek. Ha még szingli vagy, randiappon találhat rád a szerelem.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A munkádban sikeres és motivált vagy, a magánéleted pedig rendkívül kiegyensúlyozott. A szerelmeddel nagyobb közös utazáson töritek a fejeteket. Ne aggódj a pénz miatt, csak élvezd a szabadságod. Szingliként egy régi barátod tetszhet meg neked. De vigyázz, mert a kapcsolatotok múlhat rajta.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Fortuna rád mosolyog a napokban: amibe csak belefogsz, jól sikerül. Használd ki a szerencsédet! Pároddal közös családi programra készültök, de érdemes egymásra is időt szentelnetek. Ha még szingli vagy, rivális miatt bosszankodhatsz. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Váratlan kiadás miatt hozzá kell nyúlnod a félretett pénzedhez, de ne aggódj, mert hamar pótolod a hiányt. A munkádban rengeteg feladattal bíznak meg. Tanulj meg nemet mondani, és ne hagyd, hogy kihasználjanak. Szerelmeddel harmonikus kapcsolatban éltek. Szingli vagy? Egy jóképű idegen szólíthat le az utcán.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Új hobbiban próbálhatod ki magad, ami végre sikerül ellazítani. Engedd el a mindennapok stresszeit, és hagyd, hogy jól érezd magad. Ha párban vagy, most minden adott lesz, hogy megvalósítsátok a közös terveiteket. Ha nem élsz kapcsolatban, egyszerre két férfi figyelhet fel rád. 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Jó híreket tartogat számodra a hét, a munkádban és a magánéletedben is sínre kerülhetnek a dolgok. Pároddal romantikusan telik a hét, közös programokkal dobjátok fel a kapcsolatotokat. Szingliként egy régi hódolód bukkanhat fel. Ne habozz elmondani neki, mit érzel valójában.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kellemes meglepetést tartogat számodra a hét. Most összejöhet, amire régóta vágytál. Szerelmeddel a humor és a játékosság jellemzi a heteteket, de romantikus programokból sem lesz hiány. Szingli vagy? Most mozdulj ki, mert egy helyes pasit ismerhetsz meg.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Olyasvalakit ismerhetsz meg a héten, aki a későbbiekben kulcsfontosságú lehet a karriered szempontjából. Érdemes tartanod vele a kapcsolatot. A szerelmeddel közösen örülhettek egy jó hírnek, ha még szingli vagy, egy rég látott gyermekkori barátod udvarolhat neked. 

Halak (II. 20. - III. 20.)

Vonz a jó idő, a mozgás és a természet. Érdemes olyan programot szerveznetek a pároddal, amivel kiélvezhetitek a tavasz végi jó időt. A munkádban minden a lehető legjobban alakul. Ha még nincs párod, légy türelemmel, mert hamarosan álmaid férfija keres fel. 

Borítókép: Getty Images Hungary

Játssz a Gösserrel!

Vásárolj 2 db Gösser terméket, töltsd fel a kódot a Screvo App-ba és nyerj!

Advertisement

Promóció

Ezt is szeretjük