Heti horoszkóp augusztus 21-től augusztus 27-ig: a Bak különös személlyel találkozhat, a Skorpióra lesben áll a szerelem

Lássuk, mit tartogat erre a hétre a horoszkóp!

Heti horoszkóp 2023. 34. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyugodt, kiszámítható napok elé néznek a csillagjegyek augusztus utolsó teljes hetében. Nagy részük mind a szerelemben, mind pedig a munkájában szerencsés lesz. 

De a családban és a baráti kapcsolatokban is beköszönt a harmónia. Nézzük, mit tartogat a különböző csillagjegyeknek az év 34. hete!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Bár fejjel mész a falnak, mindig jó helyre esel vissza, és újult erővel folytatod a céljaid felé vezető utat. A szerelmed a lehető legjobb társad ahhoz, hogy támogatni tudjon. A munkádban kihívások elé nézhetsz, de ne aggódj, mert lesz, aki segít könnyen venni az akadályokat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nehéz időszakon vagy túl, de már látod a fényt az alagút végén. Baráti és családi kapcsolataid is jól alakulnak, de érdemes nyitott szemmel járnod, mert hamarosan felbukkanhat valaki, akivel még teljesebbnek érezheted az életed. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Kettős személyiséged néha megrémítheti az embereket, viszont pont ettől vagy különleges számukra. Hagyj időt, hogy megszokják a vonásaidat, ezzel nagyon mély kapcsolatokat szerezhetsz. Ha szerelmes vagy, érdemes kicsit most visszafognotok a baráti találkozókat és a kapcsolatotokra koncentrálni. Hidd el, meghálálja a ráfordított időt. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Az utóbbi időben eléggé elvesztél az anyagiakban, és ezt a pénztárcád is megérezte. De hamarosan akadnak új lehetőségek a pénzkeresésre. Használd ki őket! A családod, bár nincsenek veled minden nap, nagyon közel állnak hozzád, ezt a mély kapcsolódást érdemes fenntartanod. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A munkahelyeden rendesen megdolgoztatnak, és sokszor túlóráznod is kell, ami nincs jó hatással a magánéletedre. Ha párt keresel, akkor ez megnehezítheti, viszont ha párkapcsolatban élsz, annak sem tesz jót. Találd meg az egyensúlyt, és minden a legjobban alakul majd. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, de egyszer már ő is segített neked, így megpróbálsz neki segíteni. A családod és a barátaid is csodálnak a teherbírásodért, de számodra ez a természetes. Ha szerelemre vágysz, ideje tenned is érte, mert most minden adott, hogy megtaláld a másik feled. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Békésen telik a heted, mert rájöttél, hogy nem érdemes semmit sem elsietni. Élvezd ezt az időszakot, és fog vissza magad, hogy hosszú ideig kitartson ez az állapot. A munkahelyeden egy kisebb vitába keveredsz, de te szállsz ki belőle győztesen, és ezért mindenki tiszteletét elnyered. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nemrég átértékelted a párkapcsolatodat és az anyagi helyzetedet is, ezért van terved arra, hogyan tovább. Haladj a céljaid felé, és hamarosan több szerencse is ér majd. Hiszel a szerelemben, ezért állandóan vágysz rá, de még nem sikerült megtalálnod az igazit. Nem kell aggódnod, mert már lesben áll, hogy lecsaphasson rád. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nemet kell mondanod valakinek, még akkor is, ha nehezedre esik. Ezzel elkerülsz néhány fölösleges aggodalmat és vitát. A hét eleji drámák után viszont nagyon harmonikussá válnak a napjaid. Egymás után érkeznek a pozitív visszacsatolások mind a munkádból, mind pedig a családod részéről. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A héten egy olyan valakivel találkozhatsz, akiről azt érezheted, hogy már ismered, és rövid idő alatt válik nagyon közeli barátoddá. A munkahelyeden új helyzetben találod magad, de gyorsan alkalmazkodsz, ezért sikereket érsz el. Ha szerelemre vársz, használd ki az ehhez vezető alkalmakat. Minden rajtad múlik! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Előtérbe kerülnek a lelki és érzelmi vonatkozású témák. Ezen a héten engedd meg magadnak, hogy érezz, mert ez felszabadulást hozhat, és olyan dolgokat érthetsz meg, amikre már rég keresed a választ. Ha párkapcsolatban élsz, jót fog tenni egy kis énidő nektek. Nem kell folyton együtt lennetek csak azért, mert egy párt alkottok. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Az elmúlt időszakban elhanyagoltad az emberi kapcsolataidat, ezzel együtt, ha van, akkor a párodat is. Igyekezz rá koncentrálni, nehogy véglegesen eltávolodjatok. De ne aggódj, mindent helyre lehet hozni! A családod részéről egy nem várt kérés érkezik, a munkádban viszont minden a helyén van. Úgy érzed, megtaláltad az álommelót, ami így is van. Horoszkópos ékszer »

(A képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük