Árulkodó jelek, amikből tudhatod, hogy nem őszinte veled a barátnőd
Ha úgy érzed, valami nem stimmel a legjobb barátnőddel, annak bizonyára van alapja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legjobb barátságokban is előfordulnak hullámvölgyek, nehéz időszakok. Ha úgy érzed, mostanában furcsán viselkedik a barátnőd, és arra gyanakszol, nem mond igazat, járj nyitott szemmel!

Egy kis odafigyeléssel kiderítheted, vajon tényleg füllent-e, csak vedd észre az erre utaló jeleket. Amikor megbizonyosodtál a dologról, akár szembesítheted is az igazsággal.

Testbeszéd

Ha figyeled a barátnőd mimikáját, gesztusait, amikor a kényes témáról van szó, már abból sokat kideríthetsz, még akkor is, ha gyakorlott füllentővel van dolgod. Észrevehető, ha zavarba jön, nem néz a szemedbe, vagy a kezeivel, hajával, tollával babrál.

A beszéd közbeni ideges pislogás, ide-oda nézelődés, indokolatlan homlokráncolás is arra utalhat, hogy az illető nem mond igazat. Ha ütemesen mozogni kezd a lába vagy a karja, az is egy jel lehet.

Beszédstílus

Még a hanglejtése is megváltozhat a füllentő embernek: más hangsúllyal beszél, mint az tőle megszokott, elvékonyodik vagy elbicsaklik, kicsit talán remeg a hangja, és halkabban vagy épp hangosabban, ingerültebben beszél. 

Ha rögtön ideges lesz, támad, leszid, amikor szóba hozod a témát, illetve felteszel neki egy kérdést azzal kapcsolatban, az is gyanakvásra adhat okot. Akinek vaj van a füle mögött, az intézheti úgy, hogy még te érezd magad rosszul, amiért jogosan kíváncsiskodtál - ez az egyik legelgondolkodtatóbb jel.

Furcsa viselkedés

Könnyen előfordulhat, hogy a barátnőd rögtön eltereli a szót a kérdéses témáról, amint felhozod azt. Különösen, ha sokszor akarsz beszélni róla, mert akkor még kínosabb számára - valószínűleg érzi, hogy valamit már sejtesz. Ilyenkor ne add fel, és kérdezgesd finoman, ne túl tolakodóan, lehet, hogy előbb-utóbb magától megtörik.

Leginkább a hazudozásban nem túl gyakorlott egyének tipikus hibája, hogy belezavarodnak az általuk elmondott mese részleteibe. Ha egyik alkalommal még így, a másik alkalommal pedig úgy hallod a sztorit, szinte biztos lehetsz benne, hogy ott valami turpisság van.

Kevesebb találkozó

Ha eddig sülve-főve együtt voltatok, majd a barátnőd egy beszélgetés után hirtelen, látszólag ok nélkül sohasem ér rá, hogy találkozzon veled, lehet, hogy füllentett, és most nem mer a szemedbe nézni, vagy fél, hogy elszólja magát. Ha kimért stílusban válaszol a telefonhívásaidra, üzeneteidre, megkérdezheted, hogy mi a problémája, de valószínű, hogy most sem mondja majd meg az igazat.

Ezt is szeretjük