- Beleszerettem a legjobb barátnőm testvérébe!
Hogyan kezeld a kínos helyzetet?
Bárkivel előfordulhat, hogy a barátnője testvérét szemeli ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jócskán megnehezítheti a dolgodat, ha a pasi, akibe belehabarodtál, a legjobb barátnőd testvére.

A helyzet okozhat néhány kínos pillanatot, de talán mégsem olyan ijesztő, mint amilyennek elsőre tűnik.

Elmondd, vagy ne?

A legnehezebb kérdés az lehet, hogy bevalld-e a barátnődnek, milyen érzelmeket táplálsz a fiútestvére iránt, vagy ne.

Nagy dilemma, mert ha nem tud róla az a személy, akinek egyébként mindent elmondasz, az rossz érzés lehet, de jogos az abból fakadó félelmed is, hogy mi lesz, ha emiatt megváltozik a barátságotok.

Ám valószínűleg felesleges aggódnod, mert ha bizalmon alapszik a kapcsolatotok, szinte biztos, hogy megértő fülekre találsz. Még az is előfordulhat, hogy a barátnőd örömmel fogadja a hírt, és talán segíteni is szeretne abban, hogy többet lehess kettesben a testvérével - innentől pedig már csak rajtatok múlik a dolog.

Ha csak tetszik a pasi, arról még nem kell feltétlenül szólnod, de ha úgy érzed, tényleg komolyan belehabarodtál, inkább mondd el a barátnődnek, mert jobban fogod érezni magad utána. 

Kicsi az esélye, de előfordulhat, hogy a lány azt mondja, nem szeretné, hogy a testvérével járj. Ilyenkor sem kell megszakítanotok a barátságot, csak mérlegelned kell, hogy mi a fontosabb számodra.

Ha bejössz a srácnak

Amikor a barátnőd előtt már színt vallottál, a következő nehéz kérdés az lehet, hogy a tudtára add-e a pasinak, mit érzel, és ha igen, akkor hogyan. Ha szerencséd van, a fiú is hasonlóan viszonyul hozzád, és eljuttok odáig, hogy kezdeményez. 

Ez a jobbik eset, és már nem is kell mást tenned, csak sodródni az árral. Egyelőre ne gondolj arra, hogy mi lesz, ha szakítotok, ezen ráérsz akkor gondolkodni, ha esetleg bekövetkezik. 

Ha nem tetszel neki

Az is előfordulhat, hogy nem veszi a jeleket, vagy kerekperec megmondja, hogy sajnos nincs esélyed. Ilyenkor sem szabad elkeseredned, viszont meg kell gondolnod, hogy milyen sűrűn tartjátok a beszélgetős délutánokat a barátnődnél.

Jót tenne neked is, ha egy ideig kevesebbet találkoznál a sráccal, ezért jó, ha átmenetileg átteszitek valahová máshová a székhelyeteket. Az idő elrendezi majd a dolgokat, és remélhetőleg később már csak egy emlék lesz az eset.

Ezt is szeretjük